Bookmarks

     

    Έντονη είναι η μεταγραφολογία η οποία αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τους παίκτες οι οποίοι θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών» εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει την ώρα που από την πλευρά της η Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα περιμένει την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να προχωρήσει στις απαιτούμενες ανακοινώσεις, στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Τοπαλίδης και ο άμεσος συνεργάτης του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας Γιώργος Μαραντάς ανεβάζουν ρυθμούς μέρα με τη μέρα και πλέον η προπονήσεις με την έναρξη της εβδομάδας που διανύουμε είναι διπλές.

     

    Έρχονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα

    Και ενώ η μεταγραφολογία συνεχίζεται, κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δοκιμάζονται από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας στις καθημερινές προπονήσεις φαίνεται πως έχουν προκαλέσει την θετική άποψη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. και πιθανολογείται πως θα αποκτηθούν. Η αναφορά μας γίνεται στον 22χρονο Μεξικάνο με γαλλικό διαβατήριο Πέντρο Άρτζε που πέρσι αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον πρώην αμυντικό χαφ της Προοδευτικής και Καβαλιώτικης καταγωγής Γιώργο Αντωνίου, στον Σέρβο αμυντικό χαφ Βασιλίεβιτς καθώς επίσης και στον πρώην στόπερ της Αναγέννησης Γιαννιτσών Θωμά Γκαρακλίδη. Σε όλα τα παραπάνω ονόματα θα προσθέσουμε και εκείνο του τερματοφύλακα από την ομάδα U20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Γιώργο Παπαδόπουλο. Στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει ο αμυντικός χαφ Παντελής Ντουτσαρίδης ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα και με τον Πρόεδρο Γιώργο Τσοκτουρίδη για να συνεχίσει, για έναν ακόμα χρόνο την ποδοσφαιρική του καριέρα, φορώντας τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

     

    Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, η Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα φαίνεται να είναι αποφασισμένη προκειμένου να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Α.Ο.Κ.. Μάλιστα σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι στο σχεδιασμό των πλάνων που γίνεται από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη ιδιαίτερα μεγάλο βάρος δίνεται στην απόκτηση δύο έμπειρων γκολκίπερ οι οποίοι θα βοηθήσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό την προσπάθεια που θα καταβληθεί από πλευράς των «Αργοναυτών» στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Φιλικά με Πέρνη και Νέστο Χρ.

    Δύο φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματίσει να δώσει ο Α.Ο.Κ. μέχρι σήμερα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενώ ο αριθμός των φιλικών που θα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του θα αγγίξει περίπου τα 8. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο φιλικό παιχνίδι των «Αργοναυτών» έχει προγραμματιστεί το ερχόμενο Σάββατο (24/8) στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Πέρνης κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του πρωταθλήματος της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ομάδα του Κεραυνού ενώ το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τους «Αργοναύτες» έχει προγραμματιστεί μία εβδομάδα αργότερα. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 31 Αυγούστου ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στη Χρυσούπολη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Νέστο. Ενδιάμεσα δεν αποκλείεται να γίνει φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου στην έδρα του, ενώ κατά τη διάρκεια του δεύτερου και βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ., το συγκρότημα του Γιάννη Τοπαλίδη θα δώσει δυνατά φιλικά τεστ με ομάδες της Football League, ίσως και με ομάδες της Superleague.

     

    Ξεκίνησε και η ομάδα U20

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα (19/8) την προετοιμασία της και η ομάδα U20 της ΠΑΕ Καβάλα υπό την επίβλεψη του προπονητή Σάκη Τσιρονίδη. Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν να διεξάγονται στο γήπεδο του Χαλκερού ενώ βασικό μέλημα της Διοίκησης είναι η στελέχωση της ομάδας U20 με παίκτες ταλαντούχους από ολόκληρο το Νομό Καβάλας αλλά και γενικότερα από τη Βόρεια Ελλάδα.

    Comments are closed.