Bookmarks

     

    Το πανέμορφο νησί της Θάσου επέλεξε ξανά ο ΑΣΕΑ Καβάλας προκειμένου να διοργανώσει και φέτος το 3ο Προπονητικό του Camp το οποίο ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 25 του ίδιου μήνα. Πρόκειται για ένα camp το οποίο ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα και οι αθλητές που θα λάβουν μέρος σ’ αυτό διαμένουν στην «Ευρωκατασκήνωση» ενώ οι προπονήσεις διεξάγονται στο κλειστό Γυμναστήριο του Λιμένα στη Θάσο. Οι συμμετοχές να τονιστεί ότι ξεπερνούν τις 50 και προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Βέροια, Έδεσσα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Άθήνα, Σέρρες, Δράμα και φυσικά την Καβάλα) και της Ευρώπης όπως η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Ρωσία και η Κύπρος. 

     

    Τις προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών πραγματοποιεί ο προπονητής Σταύρου Ιωάννης. Βοηθοί προπονητές-sparing partners:

     

    Κωνσταντίνος Χατζηλυγερούδης (Προπονητής Αναγέννησης Πατρών-Αθλητής Α2)

     

    Σωκράτης Κανάρης (Αθλητής Α2 Κύπρου)

     

    Νικόλαος Βασδάρης (Αθλητής BUDESLIGA 2)

    Θεόδωρος Τσοπέλας (Αθλητής Α2-Προπονητής στις ακαδημίες του ΟΣΦΠ)

    Georgi Daskalov (Προπονητής σε ομάδες της Βάρνας Βουλγαρίας και πρώην Ομοσπονδιακός στις μικρές ηληκίες)

    Ανδρέας Νικολακάκης (Αθλητής Εθνικού Αλεξανδρούπολης)

    Οι αθλητές αναχώρησαν την προηγούμενη Κυριακή στις 5 το απόγευμα από το λιμάνι της Καβάλας για το νησί της Θάσου και θα παραμείνουν για το 3ο προπονητικό camp που διοργανώνει ο ΑΣΕΑ Καβάλας έως την Κυριακή 25 Αυγούστου.

    One Response to “Σε εξέλιξη βρίσκεται το 3ο Προπονητικό του Camp που διοργανώνει ο ΑΣΕΑ Καβάλας στο νησί της Θάσου και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Αυγούστου”