Bookmarks

     

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» η πρώτη προπόνηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Στην πρώτη της Καβαλιώτικης ΚΑΕ το παρών τους έδωσαν πολλά νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο νέος προπονητής Θωμάς Νίκου ο οποίος προΐσταται της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σε ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον. Από την πρώτη κιόλας ημέρα άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έδειξαν διατεθειμένοι να δουλέψουν σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας προκειμένου με την έναρξη, του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας η ομάδα να είναι πανέτοιμη προκειμένου σιγά σιγά να δημιουργήσει τις βάσεις για την επιστροφή της στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ.

     

    Νέα πρόσωπα στην Ένωση Καβάλας

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι τόσο στην πρώτη της Καβαλιώτικης ΚΑΕ όσο και στις προπονήσεις που ακολούθησαν το παρών τους έδωσαν και δίνουν πολλά νέα πρόσωπα. Πρώτα απ’ όλα θα σταθούμε στο νέο προπονητή Θωμά Νίκου ο οποίος θα έχει στο προπονητικό τιμ τους Ηλία Μωσαΐδη και Νίκο Πενταζίδη. Παρόντες τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και πιο συγκεκριμένα οι Αγγελακόπουλος, Καραποστόλου, Καλαϊτζίδης, Παπαρέγκας, Κατσαρές και Τότσιος. Όπως βέβαια και οι παίκτες οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ και πιο συγκεκριμένα οι Καραθανάσης, Αράπης, Βελισσαρίου, Κριστέφσκι, Καλαμπάκας όπως και ο Γκέλιος που επέστρεψε από την ομάδα του Μαντουλίδη.

    One Response to “Χαμόγελα αισιοδοξίας με αρκετά νέα πρόσωπα στην πρώτη της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εν όψει των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας”