Bookmarks

     

    Βήμα βήμα και με σταθερά βήματα συνεχίζεται η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού των «Αργοναυτών» εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Football League και ήδη κάποιες από τις προσπάθειες οι οποίες καταβλήθηκαν από τη Διοίκηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη έχουν αποδώσει «καρπούς» με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών». Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι από την πλευρά τους τόσο ο προπονητής Γιάννης Τοπαλίδης όσο και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μαραντάς συνεργάζονται άψογα και έχουν αποτυπώσει τις αδυναμίες της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο και μετά τις εισηγήσεις οι οποίες γίνονται στη Διοίκηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα προσπαθούν να καλύψουν τα κενά τα οποία έχουν εντοπιστεί.

     

    Τρεις μεταγραφές και έπεται συνέχεια

    Ήδη οι «Αργοναύτες» έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα σε 3 μεταγραφές εκ των οποίων η μία, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος ως γνωστών πέρσι αγωνίζονταν στον Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας έχουν ενταχθεί ο αμυντικός-στόπερ ο οποίος πέρσι αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών Θωμάς Γκαρακλίδης όπως και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και πέρσι αγωνίζονταν στην ομάδα U20 της Skoda Ξάνθη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι στα μεταγραφικά για την Καβαλιώτικη ΠΑΕ έπεται συνέχεια και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα θα οριστικοποιήσουν την παρουσία τους και κάποιοι άλλοι παίκτες οι οποίοι συμφώνησαν προφορικά με τη Διοίκηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη. Να σημειώσουμε ότι θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι τώρα ο Μεξικάνος επιθετικός χαφ Πέρδο Άρτσε ο οποίος πέρσι αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο μεσοεπιθετικός με γαλλικό διαβατήριο εξακολουθεί να συμμετέχει στις καθημερινές προπονήσεις της Καβάλας αφήνοντας αρκετά θετικές εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ημέρες να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στις καθημερινές προπονήσεις συμμετέχει και ο Σέρβος Βασιλίεβιτς ενώ οι δοκιμές Ελλήνων αλλά και ξένων ποδοσφαιριστών θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες. Βέβαια τις τελευταίες 3 ημέρες να τονίσουμε ότι στις καθημερινές προπονήσεις των «Αργοναυτών» συμμετέχει και ο τερματοφύλακας Μαριάν Μεκέα ο οποίος έχει ναι μεν αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα αλλά ωστόσο άγνωστο παραμένει εάν τελικά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα. Μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στις καθημερινές προπονήσεις είναι και ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Μπίρης ο οποίος πέρσι αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Ρουμανίας με τη φανέλα της Σεβερίν.

     

    Φιλικά με Πέρνη και Νέστο Χρυσ.

    Και ενώ η προετοιμασία των «Αργοναυτών» συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και με διπλές προπονήσεις, δύο φιλικά παιχνίδια έχουν προγραμματίσει να δώσουν οι «Αργοναύτες» στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενώ ο αριθμός των φιλικών που θα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα έχει διψήφιο αριθμό. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο φιλικό παιχνίδι των «Αργοναυτών» έχει προγραμματιστεί το ερχόμενο Σάββατο (24/8) στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Πέρνης κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του πρωταθλήματος της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ομάδα του Κεραυνού ενώ το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τους «Αργοναύτες» έχει προγραμματιστεί μία εβδομάδα αργότερα. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 31 Αυγούστου ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στη Χρυσούπολη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Νέστο. Ενδιάμεσα δεν αποκλείεται να γίνει φιλικό παιχνίδι με κάποια άλλη ομάδα, ενώ κατά τη διάρκεια του δεύτερου και βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ., το συγκρότημα του Γιάννη Τοπαλίδη θα δώσει δυνατά φιλικά τεστ με ομάδες της Football League, ίσως και με ομάδες της Superleague.

    One Response to “Ανανέωσε ο Παντελής Ντουτσαρίδης, υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα οι Θωμάς Γκαρακλίδης και Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης ενώ καλές εντυπώσεις αφήνουν οι Πέδρο Άρτσε, Μαριάν Μεκέα και έπεται συνέχεια για τα μεταγραφικά του Α.Ο.Κ.”