Bookmarks

     

    Την Τετάρτη (7/8) στις 13.00, στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» θα γίνει η υπογραφή του συμφωνητικού μεταβίβασης του 35%  του μετοχικού κεφαλαίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα  στην ΠΑΕ Καβάλα όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νέα  Καβάλα, στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Εξάλλου την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού γηπέδου Χαλκερού θα γίνουν οι δοκιμές για την στελέχωση της ομάδας U20 της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Το δελτίο τύπου

     Aναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα αναφέρει τα εξής:

     – «1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νέα  Καβάλα και ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Γεώργιος Τσοκτουρίδης, καλούν τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στην υπογραφή του συμφωνητικού μεταβίβασης του 35%  του μετοχικού κεφαλαίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα  στην ΠΑΕ Καβάλα που θα γίνει την Τετάρτη (7/8) στις 13.00, στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

    2. Στο πλαίσιο της στελέχωσης της ομάδας U20 της ΠΑΕ Καβάλα καλούνται οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 1995, 1996, 1997 και 1998 που θέλουν να λάβουν μέρος στις δοκιμαστικές προπονήσεις, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τον γενικό αρχηγό και υπεύθυνο προπονητή Αθανάσιο Τσιρονίδη και στο τηλέφωνο 6944-447.649. Οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού γηπέδου Χαλκερού. Τις συγκεκριμένες δύο ημέρες οι δοκιμαζόμενοι ποδοσφαιριστές θα έχουν μαζί τους ρούχα προπόνησης και ποδοσφαιρικά παπούτσια αγώνα. Ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια στις 5:15 μ.μ. και ώρα έναρξης των δοκιμαστικών 5:45 μ.μ.».

     

    Η επιστολή του Δημάρχου Κωστή Σιμιτσή
    στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Καβάλας

     Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής απέστειλε επιστολή στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Καβάλα και στην οποίαν αναφέρει τα εξής:

    – «Κύριοι, σας εύχομαι να επιτύχετε στο έργο σας και να οδηγήσετε την ιστορική μας ομάδα σε αγωνιστικές και αθλητικές επιτυχίες. Ο Δήμος μας θα βοηθήσει την ομάδα ακόμη και πάνω από τις δυνάμεις του, αν χρειαστεί, όπως έγινε εξάλλου πολλές φορές στο κοντινό παρελθόν. Είμαστε στη διάθεση της ΠΑΕ. Περιμένουμε να μας υποβάλετε τα αιτήματά σας για να τα εξετάσουμε στο φως της νομιμότητας, συνεκτιμώντας τα με τις λοιπές αθλητικές ανάγκες των συλλόγων της περιοχής μας».

    One Response to “Την Τετάρτη (7/8) στις 13.00 στην αίθουσα τύπου του «Ανθή Καραγιάννη» θα γίνει η υπογραφή του συμφωνητικού μεταβίβασης του 35% του μετοχικού κεφαλαίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα στην ΠΑΕ – Την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Χαλκερού θα γίνουν οι δοκιμές για την στελέχωση της ομάδας U20 της ΠΑΕ Καβάλα – Επιστολή του Δημάρχου Κωστή Σιμιτσή στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Καβάλα”