Bookmarks

    Παρουσία σύσσωμου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα, πλήθος επωνύμων από τον πολιτικό κόσμο, του προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη και των συνεργατών του στο πόστο της τεχνική ηγεσίας, ποδοσφαιριστών από το περυσινό ρόστερ αλλά και εκείνων που θα δοκιμαστούν και βέβαια πολλών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (12/8) ο καθιερωμένος αγιασμός, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και στη συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση εν όψει των υποχρεώσεων του Α.Ο.Κ. για το νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Πιο συγκεκριμένα το παρόν τους έδωσαν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, οι Αντιδήμαρχοι Χριστόδουλος Μιχαλάκης και Κυριάκος Σταυρίδης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης και πλήθος φιλάθλων. Αισθητή μάλιστα να σημειώσουμε ότι έκαναν την παρουσία τους τα μέλη του Σ.Φ.Α.Ο.Κ..

     

    Φωτορεπορταζ: Λάσκαρης Τσούτσας

    One Response to “Παρουσία σύσσωμου του νέου Δ. Σ. της ΠΑΕ Καβάλα, πλήθος επωνύμων από τον πολιτικό κόσμο, του προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη και των συνεργατών του, ποδοσφαιριστών από το περυσινό ρόστερ αλλά και εκείνων που θα δοκιμαστούν και βέβαια πολλών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (12/8) ο καθιερωμένος αγιασμός, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και στη συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση”