Bookmarks

     

    Μία και πλέον ώρα διήρκησε σήμερα Τρίτη (13/8) στο Δημαρχείο της Καβάλας, η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή με τον Πρόεδρο Γιώργο Τσοκτουρίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα. Ήταν μία συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από συγκεκριμένο ραντεβού και επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα τα οποία αφορούν τις δύο πλευρές, σε επίπεδο συνεργασίας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και της συμμετοχής της ΠΑΕ Καβάλα στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Άριστο το κλίμα
    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο πλευρών έγινε ένας ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος μέσα σε πολύ καλό και ιδιαίτερα φιλικό και ταυτόχρονα άριστο κλίμα. Στο τραπέζι της συνάντησης κάθισαν ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, οι Αντιδήμαρχοι Χριστόδουλος Μιχαλάκης και Κυριάκος Σταυρίδης, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, το μέλος της Διοίκησης και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Λάκης Χατζηαποστολίδης και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και υπεύθυνος γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος.

     

    Επί τάπητος όλα τα θέματα

    Στη συνάντηση που διήρκησε για μία και πλέον ώρα επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τις δύο πλευρές και μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο στον οποίο προχώρησαν βρέθηκαν εκείνες οι λύσεις για ακόμη καλύτερη συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα, των αγωνιστικών χώρων που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Καβάλα τόσο για τους επίσημους αγώνες στο νέο πρωτάθλημα της Football League χρησιμοποιώντας ως έδρα το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» όσο και τους αγωνιστικούς χώρους για τις καθημερινές προπονήσεις. Παράλληλα οι δύο πλευρές συζήτησαν και θέματα οικονομικής φύσεως ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε καμία απολύτως διαφωνία σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν. Μάλιστα από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής αλλά και οι συνεργάτες του υπογράμμισαν στους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα ότι ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα προσπαθήσει να τη στηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μέσα από όλες τις νομότυπες διαδικασίες που παρέχουν τις δυνατότητες σήμερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    One Response to “Μία και πλέον ώρα διήρκησε σήμερα Τρίτη (13/8) στο Δημαρχείο της Καβάλας, σε άριστο κλίμα η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή με τον Πρόεδρο Γιώργο Τσοκτουρίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα.”