Bookmarks

     

    Με την συμπλήρωση μίας εβδομάδας σχεδόν από την έναρξη της προετοιμασίας της Καβάλας, ο νέος προπονητής της Γιάννης Τοπαλίδης έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ, ενώ παράλληλα αφού εντόπισε τα κενά της σε συνεργασία με τη Διοίκηση της ΠΑΕ, συνεχίζονται οι προσεγγίσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Κενά τα οποία είναι αρκετά σε όλες σχεδόν τις γραμμές για το λόγο αυτό έχουν εντατικοποιηθεί η προσπάθειες στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ για την ενίσχυση των αποδυτηρίων με έμπειρους παίκτες.

     

    Το σίγουρο είναι ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται οι ρυθμοί θα ανέβουν στην ΠΑΕ Καβάλα για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αποκτηθεί ή πρόκειται να αποκτηθούν. Ήδη έχουν γίνει αρκετές προσεγγίσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές με τον πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη να έχει προχωρήσει προφορικά με κάποιους από αυτούς.

     

    Παραμένει στο ρόστερ ο Ντουτσαρίδης

    Κάτι περισσότερη από βέβαιη θα πρέπει να θεωρηθεί η παραμονή στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. του μέσου Παντελή Ντουτσαρίδη. Ο Καβαλιώτης μέσος τις τελευταίες ημέρες έχει ενσωματωθεί κανονικά με τους υπολοίπους ποδοσφαιριστές στις καθημερινές προπονήσεις και η παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας θεωρείται βέβαιη.

     

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται και σε εξέλιξη και οι δοκιμές συνεχίζονται μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δοκιμάστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, Έλληνες αλλά και ξένοι, ενώ οι δοκιμές θα συνεχιστούν και τις ερχόμενες ημέρες. Πάντως δύο από τους παίκτες που δοκιμάζονται έχουν αφήσει μέχρι τώρα καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν. Η αναφορά μας γίνεται τόσο στο 26χρονο χαφ από τη Σερβία, Βασιλίεβιτς, όσο και στον 22χρονο Μεξικάνο επιθετικό με Γαλλικό διαβατήριο Πέντρο Άρτσε.

    Comments are closed.