Bookmarks

     

    Τα χαμόγελα έδωσαν και πήραν κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού στο στρατόπεδο του Άρη Ακροποτάμου την προηγούμενη Δευτέρα (29/7) εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και στο πρώτο ραντεβού το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πλατανοτόπου άπαντες έδωσαν το παρών τους. Από τον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Παρασκευά, τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και βέβαια τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονταν από το περσινό ρόστερ της ομάδας αλλά και εκείνους οι οποίοι εντάχθηκαν στο ρόστερ του Ακροποτάμου, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και θα ενισχύσουν την προσπάθεια η οποία θα καταβληθεί, στη νεοσύστατη κατηγορία.


    Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της πρώτης συνάντησης για την έναρξη της προετοιμασίας, τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν και αυτό γιατί ο περσινός Άρης Ακροποτάμου εντυπωσίασε τους πάντες και τα πάντα αφού τερμάτισε στην 1η θέση στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, κατέκτησε το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενώ τεράστια είναι η επιτυχία της συμμετοχής του στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Λίγο πριν από την πρώτη προπόνηση, πραγματοποιήθηκε η γνωριμία των ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ της ομάδας αλλά και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση με το βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Μία προπόνηση η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Καραμπετάκη ο οποίος θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Ακροποτάμου και του Νίκου Αμανατίδη ο οποίος θα είναι ο νέος γυμναστής του Άρη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του Ακροποτάμου. Στην «πρώτη» βρέθηκαν αρκετά νέα πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα οι Μιχάλης Δούμπλατζης από τη Νίκη Βόλου, ο Κυριάκος Σακόπουλος από την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ, Βασίλης Στεπανιαν από την ομάδα Κ20 της Skoda Ξάνθης, ο Κωνσταντίνος Ράνος από την ομάδα Κ20 του Πανσερραϊκού, ο Τζούλιο Τσέχου από τον Κεραυνό Ελευθερών, ο Δημήτρης Κωνσταντάκος τερματοφύλακας από την Α.Ε. Καβάλας και ο Θεολόγος Σαϊνίδης από την Προσοτσάνη. Στο πρώτο ραντεβού του Άρη Ακροποτάμου το παρών του έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό δυναμικό από το περσινό ρόστερ, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς επίσης και κάποιοι ποδοσφαιριστές νεαροί σε ηλικία κυρίως οι οποίοι θα δοκιμαστούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

     

    Τα φιλικά παιχνίδια

    Το πρώτο τεστ για το συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις το Σάββατο 10 Αυγούστου με αντίπαλο τον Κεραυνό Πέρνης. Την Τρίτη 13 Αυγούστου η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Κεραυνού Ελευθερών όπου θα βρεθεί αντίπαλος με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και το Βυζάντιο. Το Σάββατο 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Καβάλας, ενώ την Τετάρτη 21 Αυγούστου φιλικό με τον Αετό Ορφανού. Το Σάββατο 24 Αυγούστου ο Άρης Ακροποτάμου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ενώ λίγες ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 28 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε. Πιερέων. Το Σάββατο 31 Αυγούστου το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με τον Θεαγένη Θάσου, ενώ δυνατό τεστ χαρακτηρίζεται για τον Άρη Ακροποτάμου αυτό με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο στάδιο της προετοιμασίας που θα δώσει ο Άρης Ακροποτάμου είναι αυτό του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή Καβάλας.

    One Response to “Τα χαμόγελα έδωσαν και πήραν κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού στο στρατόπεδο του Άρη Ακροποτάμου την προηγούμενη Δευτέρα (29/7) εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και στο πρώτο ραντεβού το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πλατανοτόπου”