Bookmarks

     

    Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ομάδα της Χρυσούπολης βρίσκεται σε εξέλιξη και συνολικά 8 είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ενταχθεί μέχρι τώρα στο έμψυχο δυναμικό του Νέστου και οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα καταβληθεί, στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το σίγουρο είναι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο μιας και η Διοίκηση του Γιώργου Κωνσταντινίδη είναι αποφασισμένη για να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές προκειμένου ο φετινός Νέστος να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Οκτώ (8) μέχρι τώρα οι μεταγραφές

    Πιο συγκεκριμένα παίκτες του Νέστου Χρυσούπολης θεωρούνται, ο Θωμάς Τσέκος που αποκτήθηκε από τον Μ.Α. Ιάσμου Ροδόπης, ο Μιχάλης Κακουλίδης που αποκτήθηκε από τον ίδιο σύλλογο, ο Σ. Ελευθεριάδης που πέρσι αγωνίζονταν στον Ηρακλή Νέου Ζυγού Ξάνθης, ο Σαρηγιαννίδης από τα ΤΕΠ Θράκης, Δημήτρης Αμουρτζάκης από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, Ιορδάνης Πεχλιβανίδης από τον ΠΑΟ Κοσμίου, ο Γιώργος Μιχαηλίδης από τα ΤΕΠ Skoda Ξάνθης και ο Καμπουρίδης που κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος φόρεσε τη φανέλα του Πετεινού Ξάνθης. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Χρυσούπολης αποτελεί ο Ευφροσυνίδης ο οποίος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στο Κουτσό Ξάνθης.

     

    Ιορδάνης Πεχλιβανίδης: «Στον Νέστο θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

    Λίγο μετά τη συμφωνία στην οποία προχώρησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Χρυσούπολης, με τον Νέστο και πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Πεχλιβανίδης έκανε δηλώσεις στην προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ευχαριστώντας τη Διοίκηση του Νέστου που τον προσέγγισε όπως τονίζει με ωραίο και ειλικρινή τρόπο. Χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης δήλωσε τα εξής:

    -« Από τα βάθη της καρδιάς Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους διοικούντες της νέας μου ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης που με προσέγγισαν με ωραίο, ειλικρινή και οικογενειακό τρόπο όσο και τον νέο μου προπονητή Θάνο Χατζηαθανασίου που εκτιμώ πάρα πολύ και χαίρομαι που θα συνεργαστώ μαζί του. Επίσης από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ στους διοικούντες και τον προπονητή πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να τους ανταμείψω για την εμπιστοσύνη τους, Για τον προσωπικό μου στόχο αυτό που θέλω είναι να είμαι υγιής να παίζω μπάλα και να προσφέρω χαρά στους φιλάθλους μας. Για τους νέους συμπαίκτες εύχομαι δύναμη και υγεία περιμένω να τους γνωρίσω. Το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικό γι’ αυτό Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας για να μας βοηθήσουν στις νέες πιο δύσκολες απαιτήσεις της νέας κατηγορίας . Είναι πολύ σημαντικό οι περσινοί κόποι της ομάδας να μην πάνε χαμένοι , Στην επιτυχία της περσινής σεζόν να συνδέσουμε την ιστορία της ομάδας που έπαιξε κάποτε Β΄ Εθνική… Είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια όλων όσοι αγαπάνε την ομάδα θα πετύχουμε πολλά!!! Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει σε όλες τις επιλογές μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους γνωστούς και μη που πάντα ενδιαφέρονται και ρωτούν για μένα είτε άμεσα είτε μέσω του διαδικτύου».

     

    Στις 2 Αυγούστου η προετοιμασία

    Την Παρασκευή 2 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη του Νέστου Χρυσούπολης εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και το σίγουρο είναι ότι τόσο η Διοίκηση του Γιώργου Κωνσταντινίδη όσο και ο προπονητής Θάνος Χατζηαθανασίου δεν πιέζουν το χρόνο, στο σχεδιασμό της ομάδας και κυρίως για τους παίκτες οι οποίοι πρόκειται να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του συγκροτήματος της Χρυσούπολης. Και αυτό γιατί βασικό μέλημα τόσο της τεχνικής ηγεσίας όσο και του προπονητή Θάνου Χατζηαθανασίου είναι, να γίνουν βήματα σταθερά και ουσιαστικά προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει στις όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές προκειμένου να καλύψει τα κενά τα οποία υπάρχουν.

    One Response to “Σε οκτώ (8) μεταγραφές έχει προχωρήσει μέχρι τώρα ο Νέστος Χρυσούπολης εν όψει των υποχρεώσεών του στη Γ΄ Εθνική και έπεται συνέχεια – Την Παρασκευή 2 Αυγούστου ξεκινάει η φετινή προετοιμασία με τον σχεδιασμό να βρίσκεται σε εξέλιξη”