Bookmarks

    Για περισσότερες από 3 ώρες τα είπαν σήμερα Τετάρτη (24/7) ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης και ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης συναντήθηκε σήμερα (24/7) με τον Γιώργο Μαραντά που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα και το όνομά του αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

     

    Οι δύο άνδρες στην τρίωρη συζήτηση την οποία είχαν μπήκαν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr, επί της ουσίας σε πολλά θέματα που αφορούν κυρίως το αγωνιστικό μέρος της ομάδας και αυτά έχουν να κάνουν είτε με τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ είτε και με την ενίσχυση της ομάδας σε μεταγραφικό επίπεδο.

     

    Επί τάπητος τέθηκαν τα πάντα

    Ειδικότερα καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Γιώργος Μαραντάς παρέδωσε στον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της Καβαλιώτικης ΠΑΕ τη λίστα των ονομάτων που ανήκουν στο υπάρχον δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα σήμερα, εντόπισε τα κενά σε αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου να συνεχίζουν με πιο γρήγορους ρυθμούς να γίνονται οι προσπάθειες για τη μεταγραφική ενίσχυση των «Αργοναυτών». Μάλιστα οι μεταγραφικοί στόχοι όπως συζητήθηκε είναι γνωστοί ενώ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η ΠΑΕ Καβάλα ήδη έχει προχωρήσει σε κάποιες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρσι αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Football League. Παράλληλα επί τάπητος στη συζήτηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη με τον Γιώργο Μαραντά συζητήθηκαν θέματα κάλυψης των κενών θέσεων που υπάρχουν στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Καβάλα. Πιο συγκεκριμένα η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ανεύρεση του προσώπου που θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα καθώς και για τα πρόσωπα που θα βρεθούν στις θέσεις του προπονητή τερματοφυλάκων αλλά και του γυμναστή. Ήδη προς αυτή την κατεύθυνση η ΠΑΕ Καβάλα και ο Πρόεδρος Γιώργος Τσοκτουρίδης εξετάζει κάποιες περιπτώσεις και ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν σχετικές επίσημες ανακοινώσεις για όλα τα πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ.

    One Response to “Για περισσότερες από 3 ώρες τα είπαν σήμερα Tετάρτη (24/7) ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης και ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Football League”