Bookmarks

    Την πλήρη στήριξή του στην ΠΑΕ Καβάλα εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. το βράδυ της Τρίτης (16/7) κατά τη διάρκεια της δίωρης περίπου συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα, Γιώργο Τσοκτουρίδη στα γραφεία του ερασιτεχνικού συλλόγου. Κατά γενική ομολογία υπήρξε ένα ιδιαίτερα φιλικό και πολύ εποικοδομητικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών στη συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν πολλά θέματα στο τραπέζι της συζήτησης και τα οποία αφορούν το παρόν αλλά και το μέλλον της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Εκεί που θα πρέπει να σταθούμε, είναι στο γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα φιλικής συνάντησης των δύο πλευρών, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Κωνσταντίνος Κανάκης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης κατέθεσαν τη στήριξή τους στον Γιώργο Τσοκτουρίδη, Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τονίζοντας ότι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα προκειμένου αυτή να βρει το δρόμο της και να «απαλλαχθεί» από τα προβλήματα τα οποία σήμερα αντιμετωπίζει. Παράλληλα τα μέλη της Διοίκησης του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. εξέφρασαν στον Γιώργο Τσοκτουρίδη την αγωνία τους για το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας και ταυτόχρονα την αγωνία τους για τις Διοικητικές εξελίξεις, με βάση τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό περί ενδιαφέροντος κάποιων επενδυτών. Για το θέμα αυτό ο Γιώργος Τσοκτουρίδης προχώρησε σε μία λεπτομερή ενημέρωση στα μέλη της Διοίκησης του ερασιτέχνη, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό με κάποια άτομα, εντός και εκτός γεωγραφικών ορίων Νομού Καβάλας που έχουν καταθέσει το ενδιαφέρον τους για να εμπλακούν στα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα. Από την πλευρά του σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ευχαρίστησε τη Διοίκηση του ερασιτέχνη και τους κάλεσε μάλιστα να στηρίξουν όπως στήριζαν την ομάδα και μάλιστα στο εξής ακόμη περισσότερο. Στη συνάντηση πλην των Προέδρων της ΠΑΕ Καβάλα και του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., Γιώργου Τσοκτουρίδη και Κωνσταντίνου Κανάκη αντίστοιχα, το παρών τους έδωσαν τα μέλη του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Ανδρέας Καραγιώργης, ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Βακιρτζής, ο ταμίας Κώστας Νάνος και ο υπεύθυνος υλικού Τάσος Μεταξάς.

     

    Έγινε λόγος για παραχώρηση στην ΠΑΕ του 35%

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς πολλά θέματα τα οποία αφορούν το μέλλον της ομάδας και βέβαια αυτά έχουν σχέση και με τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ο οποίος ως γνωστών διατηρεί το 45% του μετοχικού κεφαλαίου. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης έδειξαν να είναι διατεθειμένοι προκειμένου να παραχωρήσουν στην ΠΑΕ Καβάλα το 35% των μετοχών που διαθέτουν σήμερα προκειμένου να τη διευκολύνουν σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες εξελίξεις γύρω από το ιδιοκτησιακό.


    Το παραχωρητήριο στην ΠΑΕ Καβάλα

    Την ίδια ώρα ενδιαφέρον παρουσίασε και η συζήτηση η οποία αναπτύχθηκε από τις δύο πλευρές σχετικά με το παραχωρητήριο από τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στην ΠΑΕ Καβάλα για το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για χρήση της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League. Προς αυτή την κατεύθυνση δεν υπήρξε καμία απολύτως διαφωνία, αντίθετα υπήρξε σύμπνοια και από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Κανάκης και η υπόλοιπη Διοίκηση φάνηκε διατεθειμένη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να παραχωρήσει το στάδιο στην ΠΑΕ. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα τονίστηκε ότι θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα τυπικής φύσεως που υπάρχουν με τον Δήμο Καβάλας και αυτά για να λυθούν θα πρέπει να μπει στην κανονική του λειτουργία ο Δήμος Καβάλας, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που προχωρούν τον τελευταίο καιρό οι υπάλληλοί του.

     

    Εν κατακλείδι θα πρέπει να τονίσουμε ότι στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης με τον Πρόεδρο Ντίνο Κανάκη και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. υπήρξε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και το σίγουρο είναι ότι με τη διάθεση την οποία επέδειξαν οι δύο πλευρές για καλύτερη συνεργασία στο μέλλον, όλα γίνονται αποκλειστικά και μόνο προς όφελος της μεγάλης ποδοσφαιρικής «οικογένειας», της ΠΑΕ Καβάλα.

    Comments are closed.