Bookmarks

     

    Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι αθλητές αλλά και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας κατά τη διάρκεια του Θερινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κατηγοριών που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α από τις 22 έως και τις 27 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα αθλητές αλλά και αθλήτριες του Ν.Ο. Καβάλας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και να κατακτήσουν μετάλλια δείχνοντας έμπρακτα την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Καβαλιώτικου Ομίλου.

     

    Στο Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών συμμετείχαν αρκετοί κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας και οι οποίοι ήταν οι εξής: Αργυρίου Δήμητρα, Φιλανδριανού Ελευθερία, Χατζησυμεών Βασίλης, Χατζής Αντώνης, Μιλλς Ρόλλι,  Κοθωνίδης Παύλος, Ξυνίδης Γιάννης, Γαλακτίδης Συμεών, Θεοχαρίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Δημήτριος και Λαζαρίδης Νικόλαος.

     

    Οι επιτυχίες των αθλητών του Ν.Ο. Καβάλας

    Πιο συγκεκριμένα οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας που κατάφεραν να διακριθούν κατά τη διάρκεια του Θερινού Πανελλληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών της Αθήνας ήταν οι εξής:

    Η Δήμητρα Αργυρίου η οποία κατέκτησε την 2η θέση στα 100μ. και 50μ. Πεταλούδα και την 4η Θέση στα 100μ. ελεύθερο.

    Ο Αντώνης Χατζής ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στα 50μ. πεταλούδα και την  5η θέση στα 100μ. Πεταλούδα.

    Επίσης η σκυτάλη των Παίδων  κατέκτησε την 7η θέση στην 4χ100 Ελεύθερο με τους ΒασΊλη Χατζησυμεών, Γιάννη Ξυνίδη, Αντώνη Χατζή και Ρόλλι Μίλλς και την 9η θέση στην 4χ100 Μ.Ο. με τους Αντώνη Χατζή, Παύλο Κοθωνίδη, Γιάννη Ξυνίδη και Ρόλλι Μίλλς.

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι την Παρασκευή 9 Αυγούστου ο Ν.Ο. Καβάλας με την αθλήτρια Δήμητρα Αργυρίου θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Λαμία.

     

     

    Comments are closed.