Bookmarks

    Απόλυτη επιβεβαίωση για το www.kavalagoal.gr σε ότι έχει να κάνει με την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα αφού πρώτοι αναφέραμε ότι πλην συγκεκριμένων προσώπων που πλαισιώνουν τη σημερινή Διοίκηση της Καβαλιώτικης ΠΑΕ, τρία ακόμη πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας πρόκειται να δραστηριοποιηθούν και μάλιστα άμεσα. Πιο συγκεκριμένα το www.kavalagoal.gr πρώτο είχε αναφέρει ότι νέα μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα θα είναι οι επιχειρηματίες Αντώνης Πρασίνης και Αστέριος Ζήκος καθώς επίσης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Λάκης Χατζηαποστολίδης.

     

    Η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε με τη συνάντηση που πραγματοποίησαν το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (29/7) ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης και ο επιχειρηματίας αλλά και Πρόεδρος της Α.Ε. Καβάλας Αντώνης Πρασίνης. Πιο συγκεκριμένα οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (29/7) και για περίπου μία ώρα συζήτησαν εκτενώς για το θέμα της συνεργασίας και κυρίως για εκείνο της παρουσίας του Αντώνη Πρασίνη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα που αφορούν την ΠΑΕ Καβάλα καθώς και στον ρόλο τον οποίο θα αναλάβει ο Αντώνης Πρασίνης στη νέα Διοίκηση των «Αργοναυτών». Η συζήτηση κύλισε ομαλότατα, και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια ξεκινώντας πλέον τη συνεργασία τους. Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης συμφώνησε και με τον επιχειρηματία Αστέριο Ζήκο ο οποίος ως γνωστών διετέλεσε γενικός αρχηγός του Α.Ο.Κ. όταν αγωνίζονταν στη Δ΄ Εθνική κατηγορία ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρήσουμε την παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ., μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου παλαιμάχων, Λάκη Χατζηαποστολίδη. Πλην των Αντώνη Πρασίνη, Αστέριου Ζήκου και Λάκη Χατζηαποστολίδη στο νέο Διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Καβάλα θα συμμετέχουν επίσης, ο νυν Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο νυν Αντιπρόεδρος και κάτοχος του 7% των μετοχών, Χαράλαμπος Κουφατζής, ο καρδιολόγος Βασίλης Μαρσέλος και ο Ιπποκράτης Παχίδης. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι επαφή έγινε και με τον Καβαλιώτη επαγγελματία Σπύρο Μπασδάνη προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα ο οποίος ωστόσο λόγω έντονων επαγγελματικών δραστηριοτήτων μάλλον στην παρούσα χρονική περίοδο θεωρείται αδύνατο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Στα 7 συγκεκριμένα άτομα θα προστεθούν άλλα 2 προκειμένου να ολοκληρωθεί και μάλιστα άμεσα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα να συμμετάσχει και ο πρώην Πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Χρήστος Ρέμμος. Τέλος να σημειώσουμε ότι εντός των επομένων ημερών αναμένονται για το θέμα αυτό επίσημες ανακοινώσεις από την Καβαλιώτικη ΠΑΕ.

     

    Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός

    Την ίδια ώρα ο σχεδιασμός στην ΠΑΕ Καβάλα βρίσκεται σε εξέλιξη και από την πλευρά του ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των «Αργοναυτών» Γιώργος Τσοκτουρίδης σε συνεργασία με τα πρόσωπα τα οποία η ΠΑΕ Καβάλα θα συνεργαστεί στο τεχνικό επιτελείο της, επεξεργάζονται αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προταθεί προκειμένου να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με κάποιους από αυτούς η Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα ήρθε σε συμφωνία και απομένουν μόνο τα διαδικαστικά και οι επίσημες ανακοινώσεις.

    One Response to “Απόλυτη επιβεβαίωση για το www.kavalagoal.gr – Τα είπαν το βράδυ της Δευτέρας (29/7) και συμφώνησαν για να συνεργαστούν Γιώργος Τσοκτουρίδης και Αντώνης Πρασίνης – Νέα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Καβάλα θεωρούνται και οι Αστέριος Ζήκος-Λάκης Χατζηαποστολίδης”