Bookmarks

    Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Α.Ε. Καβάλας μεταπήδησαν για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στον Ολυμπιακό Καβάλας μετά την πρόθεση του Προέδρου Αντώνη Πρασίνη για ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση των καλών σχέσεων που διατηρεί ο σύλλογός του με τα ερασιτεχνικά σωματεία του Δήμου Καβάλας και γενικότερα με τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού Καβάλας. Έτσι λοιπόν οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Οδυσσέας Τζεβελέκης και Ραφαήλ Χατζηαναστασίου τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζονται στον Ολυμπιακό Καβάλας με τη μορφή δανεισμού. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την απόκτηση των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς του προπονητή του Ολυμπιακού Καβάλας Κυριάκου Σταυρίδη.

     

    Στον Ακροπόταμο ο Δημήτρης Κωνσταντάκος

    Την ίδια ώρα ο γκολκίπερ της Α.Ε. Καβάλας Δημήτρης Κωνσταντάκος μετά την εξαιρετική χρονιά την οποία πραγματοποίησε πέρσι στο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας όλα δείχνουν ότι τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και ειδικότερα στον Άρη Ακροποτάμου. Πιο συγκεκριμένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντάκου εξέφρασε τόσο ο Πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου Χρήστος Παρασκευάς όσο και ο προπονητής Νίκος Καραμπετάκης. Έτσι απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε όλα, για τη μεταπήδηση του Δημήτρη Κωνσταντάκου στο συγκρότημα του Ακροποτάμου.

     

    Μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι η Διοίκηση του Αντώνη Πρασίνη δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής στην Α.Ε. Καβάλας αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταλέντα τα οποία αναδεικνύονται, είτε με τη δραστηριοποίησή τους αρχικά στο εφηβικό τμήμα και στη συνέχεια με την προώθησή τους στο ανδρικό είτε παραχωρώντας κάποιους από αυτούς σε κάποιον άλλο ερασιτεχνικό σύλλογο προκειμένου να πάρουν παιχνίδια, όπως έγινε στην περίπτωση του 15χρονου Οδυσσέα Τζεβελέκη.  Το σίγουρο είναι ότι τόσο ο 15χρονος αριστερός μπακ που προέρχεται από το εφηβικό τμήμα της Α.Ε. Καβάλας, Οδυσσέας Τζεβελέκης όσο και ο 19χρονος αμυντικός χαφ και στόπερ Ραφαήλ Χατζηαναστασίου που πέρσι αγωνίζονταν στην ανδρική ομάδα της Α.Ε. Καβάλας, αναμένεται να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό Καβάλας ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με προπονητή τον Κυριάκο Σταυρίδη.

     

    «Ευχαριστώ την Α.Ε. Καβάλας και

    τον Πρόεδρο Αντώνη Πρασίνη»

    Μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Καβάλας, Οδυσσέας Τζεβελέκης μίλησε στο www.kavalagoal.grκαι τόνισε ότι η μεταπήδησή του στον Ολυμπιακό Καβάλας για τον ίδιο θα αποτελέσει μία σημαντική ευκαιρία στην καριέρα του προκειμένου να αποκτήσει ακόμη περισσότερα εφόδια ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Α.Ε. Καβάλας Αντώνη Πρασίνη και όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε κατά το παρελθόν σημειώνοντας μεταξύ των άλλων ότι βασική επιδίωξή του είναι να τους βγάλει όσο περισσότερο γίνεται ασπροπρόσωπους.

    One Response to “Η Α.Ε. Καβάλας και ο Πρόεδρος Αντώνης Πρασίνης για ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση των καλών σχέσεων με τα ερασιτεχνικά σωματεία παραχώρησαν τους Οδυσσέα Τζεβελέκη και Ραφαήλ Χατζηαναστασίου στον Ολυμπιακό Καβάλας – Στον Άρη Ακροποτάμου όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο γκολκίπερ Δημήτρης Κωνσταντάκος”