Bookmarks


    Μία και μόνο νίκη ήταν αρκετή για την ανδρική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας κατά τη διάρκεια των αγώνων play outs που διεξήχθησαν στον Βόλο την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, 5, 6 και 7 Ιουλίου. Και αυτό γιατί η ομάδα πόλο το Ν.Ο.Κ. μετά τη νίκη σε βάρος του Νηρέα Κατερίνης στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε εξασφάλισε την παραμονή της στη Β΄ Εθνική μιας και ο ΚΟ Καρδίτσας δεν κατέβηκε για να αγωνιστεί.

     

    Το γεγονός αυτό μάλιστα απλούστευσε ακόμη περισσότερο τα σχέδια της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας για την παραμονή στην κατηγορία και αυτή επιτεύχθηκε με την εξασφάλιση της 4ης θέσης μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των play outs. Να σημειωθεί ότι η ομάδα πόλο του Ν.Ο.Κ. στους 4 αγώνες που έδωσε στον Βόλο, σημείωσε μόλις μία νίκη η οποία ήταν καθοριστική (6-9) σε βάρος του Νηρέα Κατερίνης ενώ γνώρισε την ήττα από τον ΑΟ Βετεράνοι (4-8), ΟΕΑΝΑ Βόλου (14-2) και ΑΟ Πετρούπολης (4-9). Ωστόσο το πλέον σημαντικό για την ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και αυτό θεωρείται επιτυχία δεδομένων όλων των προβλημάτων που προέκυψαν και γενικότερα των συνθηκών που επικρατούν κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Ελπίδα όλων είναι η νέα περίοδος, με τον Ν.Ο.Κ. να συμμετέχει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας θα σηματοδοτήσει καλύτερες ημέρες.

     

    Τα αποτελέσματα του Ν.Ο. Καβάλας

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσε η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου ήταν τα εξής:

    ΝΟ Καβάλας-ΑΟ Βετεράνοι 4-8

    ΟΕΑΝΑ Βόλου-ΝΟ Καβάλας 14-2

    ΝΟ Καβάλας-ΑΟ Πετρούπολης 4-9

    Νηρέας Κατερίνης-ΝΟ Καβάλας 6-9

     

    Η τελική βαθμολογία

    Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

    1. ΑΟ Βετεράνοι 9

    2. ΟΕΑΝΑ Βόλου 9

    3. ΑΟ Πετρούπολης 9

    4. ΝΟ Καβάλας 3

    5. Νηρέας Κατερίνης 0

    6. ΚΟ Καρδίτσας –

    Comments are closed.