Bookmarks

     

    Μέχρι 180 ποδοσφαιριστές έχει δικαίωμα για να διατηρεί στη δύναμή της κάθε σωματείο το οποίο ανήκει στη δύναμη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Αυτό υπογραμμίζεται από τη διοργανώτρια αρχή στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε και στο οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για το θέμα αυτό, όσο και για τις ημερομηνίες που πραγματοποιούνται οι αποδεσμεύσεις, οι μετεγγραφές, οι πρώτες εγγραφές καθώς επίσης και οι υποσχετικές, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου το οποίο απέστειλε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

     

    -«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας αποφάσισε να ενημερώσει τα σωματεία μέλη της Ε.Π.Σ. Καβάλας τα παρακάτω:

     

    1. Κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να διατηρεί στη δύναμή του μέχρι (180) ποδοσφαιριστές.

     

    2. Στην περίπτωση που έχει (140) ποδοσφαιριστές και άνω έχει το δικαίωμα της ομαδικής αποδέσμευσης η οποία διενεργείται από 1-7 έως 31-7, 1-9 έως 31-9 και 1-1 έως 31-1 του επόμενου έτους.

    3. Κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να διατηρεί στη δύναμή του μέχρι (5) αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές άνω των (18) ετών.

     

    4. Οι αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών διενεργούνται από 1-7 έως 31-7.

     

    5. Οι μετεγγραφές διενεργούνται από 1-7 έως 31-8 και (3) τρεις μετεγγραφές από 1-1 έως 31-1 του επόμενου έτους.

     

    6. Οι πρώτες εγγραφές διενεργούνται από 1-9 έως 31-12 και από 1-2 έως 15-5 του επομένου έτους.

    7. Οι υποσχετικές διενεργούνται από 1-7 έως 31-7.

    8. Τα σωματεία που οφείλουν χρηματικά ποσά για οποιοδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ε.Π.Ο. Ε.Π.Σ.), δεν δύναται να αποκτούν, αποδεσμεύουν και παραχωρούν ποδοσφαιριστές με οποιοδήποτε τρόπο.

    9. Τα σωματεία μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ. την αλληλογραφία τους καθώς και τις προκηρύξεις πρωταθλημάτων υποδομής και Κυπέλλου.

    10. Για οποιαδήποτε ενημέρωση, πληροφορία ή διευκρίνιση όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία της ένωσης».

    One Response to “Μέχρι 180 ποδοσφαιριστές έχει δικαίωμα για να διατηρεί στη δύναμή της κάθε σωματείο το οποίο ανήκει στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Καβάλας, σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις αποδεσμεύσεις, μετεγγραφές, πρώτες εγγραφές και υποσχετικές”