Bookmarks

     

    Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης. Μάλιστα να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε αλλαγή στη θέση του Προέδρου των «Γαλάζιων Αργοναυτών» αφού στη συγκεκριμένη θέση θα παραμείνει και για τη νέα θητεία ο Γιάννης Καραμάνης.

     

    Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Σταύρος Παντελίδης, Γενικός Γραμματέας ο Απόστολος Πολυχρόνης, β΄ Γραμματέας ο Γεώργιος Νικολής, ταμίας ο Νικόλαος Λιοντάκης και β΄ ταμίας ο Απόστολος Πολυχρόνης. Μέλη της Διοίκησης είναι οι Παναγιώτης Χατζημιχαήλ, Γεώργιος Μάρκου, Νικόλαος Κάζος και Γεώργιος Μαύρος. Εκπρόσωπος των «Γαλάζιων Αργοναυτών» στην Αθήνα ορίστηκε ο Περικλής Δρίνιας και αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γεώργιος Μαδεμτζίδης, Περικλής Δρίνιας και Ιωάννης Σιαπέρας.

    One Response to “Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιου του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή (23/6) και Πρόεδρος παρέμεινε ο Γιάννης Καραμάνης”