Bookmarks

     

    Καμία απολύτως εξέλιξη δεν υπάρχει τα τελευταία 24ωρα σε ότι έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Καβάλα και με πιθανές αλλαγές οι οποίες ενδεχομένως να είχαν προκύψει, στη μεταβίβαση του 55% του μετοχικού κεφαλαίου. Να σημειωθεί το γεγονός ότι ναι μεν ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης κατά το παρελθόν έχει εξετάσει κάποιες περιπτώσεις επενδυτών, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για να ασχοληθούν Διοικητικά με την ΠΑΕ Καβάλα, ωστόσο καμία από τις προτάσεις αυτές δεν υλοποιήθηκε, δεν πήρε «σάρκα και οστά». Έτσι ανοιχτό παραμένει οποιοδήποτε ενδεχόμενο, με τις εξελίξεις να περιμένουν αφού τίποτε δε θεωρείται απολύτως σίγουρο.

     

    Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης «κρατάει κλειστά τα χαρτιά του» σε ότι έχει να κάνει με συγκεκριμένη πρόταση την οποία δέχτηκε πρόσφατα από συγκεκριμένο επενδυτή ο οποίος θέλει να εμπλακεί με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα. Αυτό για τον Γιώργο Τσοκτουρίδη αποτελεί ένα «επτασφράγιστο μυστικό» αφού ο ίδιος σε καμία περίπτωση, δε θέλει να διαρρεύσει ούτε το όνομα του ενδιαφερόμενου, όπως κατά το παρελθόν έγινε με άλλες περιπτώσεις ούτε βέβαια και τα όσα συζήτησε μαζί του. προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας ο Γιώργος Τσοκτουρίδης κρατάει σιγή ιχθύος προκειμένου να διαχειριστεί το θέμα όσο πιο διακριτικά γίνεται και με την καλύτερη δυνατή μυστικότητα. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις πιθανότατα να προχωρήσουν μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται να προκύψει και ουσία. Μάλιστα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης δείχνει αποφασισμένος ακόμη και να «αιφνιδιάσει» τους πάντες και τα πάντα με εκείνες τις εξελίξεις οι οποίες θα δουν το «φως της δημοσιότητας» την επόμενη εβδομάδα.

     

    Θα προχωρήσουν σε προσφυγές;

    Και ενώ οι μέρες κυλάνε μέρος των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. που προέρχονται από το περσινό ρόστερ δείχνουν να μην περιμένουν άλλο και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να προχωρήσουν σε προσφυγές για να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Μάλιστα είναι γνωστό ότι πριν από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών αντιπροσωπεία των παικτών της Καβάλας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Γιώργο Τσοκτουρίδη στα αποδυτήρια του «Ανθή Καραγιάννη» και εκεί ο δεύτερος τους είχε πει ότι το τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου θα υπάρξουν πληρωμές. Έτσι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι παίκτες της Καβάλας περιμένουν να ολοκληρωθεί ο μήνας για να δουν κι αυτοί αν θα διεκδικήσουν τα χρήματά τους.

    Comments are closed.