Bookmarks

     

    Την κοινωνικής τους ευαισθησία αποδεικνύουν για άλλη μία φορά οι ιθύνοντες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με την Καβαλιώτικη ΚΑΕ να στέκεται αρωγός και στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η Ένωση στέκεται δίπλα στην προσπάθεια που θα καταβληθεί και στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στις 9 και όλα τα έσοδά του θα δοθούν προς ενίσχυση της μικρής Ιωάννας-Βαρβάρας που χρειάζεται πολυδάπανη ιατρική φροντίδα.

     

    Το φιλικό να τονίσουμε θα γίνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, τους Διεθνείς Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και με τη συμπαράσταση του Δήμου Καβάλας και αναμένεται να παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (ΣΠΑΚ Καβάλας) διοργανώνουν στις 09/06 και ώρα 17.00, στο κλειστό Αλεξάνδρα Δήμογλου (Καλαμίτσα), φιλανθρωπικό αγώνα με τη συμμετοχή των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ιατρική φροντίδα της μικρής Ιωάννας-Βαρβάρας. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα από συγκεκριμένα καταστήματα που θα ανακοινωθούν σύντομα».

     

    Η ανακοίνωση των παλαιμάχων μπάσκετ

    Την ίδια ώρα ανακοίνωση για την προπώληση των εισιτηρίων εξέδωσε και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Καβάλας στην οποία αναφέρει τα εξής:

    -«Με το παρόν θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το κοινό του Νομού μας ότι: Εισιτήρια για τον Φιλικό Φιλανθρωπικό Αγώνα μεταξύ των Ελλήνων Βετεράνων Διεθνών  Καλαθοσφαιριστών και των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Καβάλας που θα γίνει την Κυριακή 9/6 στις 5μμ στο κλειστό γυμναστήριο Α.Δήμογλου (Καλαμίτσα) θα προπωλούνται στα εξής  κεντρικά σημεία: Αρμένος-Ομονοίας, Auto Club Παπαπαναγής-Φιλ. Εταιρίας 9, Βρετός Παύλος Ορθοπαιδικά-Ελ. Βενιζέλου, Νίνο-Σαραϊδάρης Κώστας-Πεζόδρομος Κ. Παλαμά 10».

    One Response to “Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας μπάσκετ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μεταξύ των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών της Καβάλας και των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας – Την Κυριακή 9 Ιουνίου στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου»”