Bookmarks

     

    Ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να «πληρώσει» με την ίδια του τη ζωή την τεράστια αγάπη του για τον Α.Ο.Κ. πριν από αρκετά χρόνια ως ποδοσφαιριστής, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και στο παιχνίδι με την Κοζάνη, ο άνθρωπος που υπηρέτησε την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά, με πίστη και αφοσίωση εδώ και πολλά χρόνια και πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της Κώστας Τσαλίκης γυρίζει σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα και όπως δείχνουν όλα μετακομίζει για τη συμπρωτεύουσα και για την ομάδα του «γηραιού».

     

    Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Τσαλίκης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη και την ανάληψη στη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα την Παρασκευή (28/6) κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος. Έτσι λοιπόν ο Κώστας Τσαλίκης φαίνεται ότι αποτελεί παρελθόν από το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Καβάλα και για τον ίδιο μετά από πολλά χρόνια ανοίγει νέα σελίδα στην επαγγελματική του δραστηριότητα. Καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr σημειώνουν ότι το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης για να εντάξει τον Κώστα Τσαλίκη στο τεχνικό επιτελείο ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες και με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Football League το ενδιαφέρον αυτό ξανά «φούντωσε». Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον από πλευράς του Προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης Θόδωρου Παπαδόπουλου ήταν ακόμη πιο ζωηρό με αποτέλεσμα τις τελευταίες δύο ημέρες με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις τους, συμφώνησαν και στις τελευταίες λεπτομέρειες και συμφώνησαν σε όλα.

     

    Αποτέλεσε την ψυχή του Α.Ο.Κ.

    Ο Κώστας Τσαλίκης είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε την ψυχή του Α.Ο.Κ. μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας κυρίως τις τελευταίες περιόδους όπου ο Α.Ο.Κ. αγωνίζονταν στη Superleague. Μπορεί να ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής, να συνέχισε την καριέρα του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά ακολούθως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα η οικογένεια Ψωμιάδη πριν από 6 περίπου χρόνια τον εμπιστεύθηκε ως υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, με την ιδιότητα αρχικά του γενικού διευθυντή και στη συνέχεια του τεχνικού διευθυντή. Κατά τη διάρκεια της περσινής παρουσίας του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League ο Κώστας Τσαλίκης ήταν το Α και το Ω μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» ως τεχνικός διευθυντής και ήταν αυτός ο οποίος «με νύχια και με δόντια» προσπάθησε να κρατήσει όρθιο τον Α.Ο.Κ. στα πολύ δύσκολά του. Συνέδεσε το όνομά του με τεράστιες επιτυχίες και ήταν εκείνος που όταν χρειάστηκε και με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και με την ίδια του τη ζωή έβαλε την αγάπη του για τον Α.Ο.Κ. και το καραβάκι πιο πάνω από το εγώ του.

     

    Αναμένονται ριζικές αλλαγές;

    Σίγουρα η μετακίνηση του Κώστα Τσαλίκη στο «στρατόπεδο» του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και η αποχώρησή του από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΠΑΕ Καβάλα οδηγεί σε ραγδαίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Μάλιστα την αποχώρησή του από τον Α.Ο.Κ. ουδείς την περίμενε και κυρίως λόγω του ότι ο ίδιος αποτέλεσε τη «σημαία» της ομάδας τα τελευταία χρόνια μέσα στα αποδυτήριά της. Δεδομένων όλων αυτών τις επόμενες ημέρες πιθανολογούνται πολλές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πλέον η Διοίκηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Καβάλα.

    Comments are closed.