Bookmarks

     

    Διοργανώνεται στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας και πιο συγκεκριμένα στο beach bar «Yacht Club» το τουρνουά beach volley γυναικών και το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου. Ήδη οι συμμετοχές είναι αρκετά μεγάλες και οι φίλοι του αθλήματος σίγουρα αναμένουν το συγκεκριμένο τουρνουά να δώσει μία διαφορετική διάσταση στα δρώμενα του αθλήματος. Μάλιστα η Γεωργία Χιόνη, μία πολύ γνωστή πρώην αθλήτρια στο χώρο του volley και του beach volley έκανε δηλώσεις και αναφερόμενη στο συγκεκριμένο τουρνουά beach volley γυναικών μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:

     

     

    Οι δηλώσεις της Γεωργίας Χιόνη
    -«Τα τελευταία χρόνια το άθλημα του beach volley έχει αγαπηθεί από το κοινό όσο κανένα άλλο στη χώρα μας. Στα πλαίσια προώθησης και διάδοσης του αθλήματος αυτού, διοργανώνεται στις 29 και 30 Ιουνίου στο beach bar Yacht Club στη Νέα Ηρακλείτσα τουρνουά beach volley γυναικών. Οι δηλώσεις συμμετοχής των γυναικείων ομάδων έχουν αρχίσει, καθώς αρκετές ομάδες έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, και θα συνεχιστούν έως την Παρασκευή 28/6, τόσο από την πόλη της Καβάλας, όσο και από γειτονικές πόλεις. Το σερί των τουρνουά του δημοφιλούς αυτού αθλήματος που θα διοργανωθούν στο beach bar Yacht Club θα συμπληρώσει και ένα beach volley camp για τους φίλους και τις φίλες του αθλήματος που προγραμματίζεται για το τέλος του μήνα».
    Οι εμπειρίες της Γεωργίας Χιόνη
    Masters στο Βέλγιο, Συμμετοχή και πρωτιές σε πολλά τουρνουά της Ελλάδας και του εξωτερικού, Σεμινάρια Beach Volley σε Βέλγιο και Τσεχία.

    Ο Μιχάλης Πυριλίδης είναι ένας από τους παλαιότερους αθλητές της πόλης μας με συμμετοχή με πρωτιές σε πολλά τουρνουά beach volley και προπονητής σε ομάδες του Νομού μας.

     

    Τουρνουά

    1ο γυναικείο τουρνουά στην Καβάλας στο Yacht Club. Δωρεάν συμμετοχή με πολλά δώρα στις νικήτριες. Ώρα έναρξης 11.00. Ο εκπρόσωπος της επιχείρησης Αντώνης Παναγιωτόπουλος ως φίλος του αθλήματος και αρωγός της εξάπλωσης του αθλήματος διοργανώνει το τουρνουά χωρίς χρηματική συμμετοχή δίνοντας την ευκαιρία και σε παιδιά μικρότερης ηλικίας να συμμετέχουν στις άρτιες και πλήρης εγκαταστάσεις με 2 γήπεδα beach volley.

    One Response to “Διοργανώνεται στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας και πιο συγκεκριμένα στο beach bar «Yacht Club» το τουρνουά beach volley γυναικών και το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου”