Bookmarks

     

    Αποκλείστηκε τελικά η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας από την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και στις αναμετρήσεις τις οποίες έδωσε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της συμπρωτεύουσας γνώρισε μόνο ήττες. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα πόλο του Ν.Ο. Καβάλας στο πρώτο παιχνίδι της γνώρισε την ήττα από τον Πανσερραϊκό με σκορ (15-4), ακολούθησε η ήττα από τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ (16-2) και στη συνέχεια η ομάδα του Ν.Ο.Κ. έχασε από την ομάδα του Οξυγόνου με σκορ (11-7) και από τον Νηρέα Κατερίνης με σκορ (9-7).

     

    Έτσι η ομάδα πόλο του Ν.Ο. Καβάλας στην κλήρωση που ακολούθησε θα διεκδικήσει την παραμονή της στη Β΄ Εθνική κατηγορία με αγώνες τους οποίους θα δώσει μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου. Να σημειωθεί ότι οι 12 ομάδες που θα λάβουν μέρος στα play outs θα χωριστούν σε 2 ομίλους των «6» και οι 2 τελευταίες από κάθε όμιλο θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική.

     

    Στον 1ο όμιλο των play out κληρώθηκε ο Ν.Ο. Καβάλας

    Στον 1ο όμιλο των play out κληρώθηκε ο Ν.Ο. Καβάλας για τη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο της Β’ Εθνικής. Αντίπαλοί του θα είναι ο ΟΕΑΝΑ Βόλου, ο ΚΟ Καρδίτσας, ο Νηρέας Κατερίνης, ο ΑΟ Βετεράνων και η Ολυμπιάδα Πετρούπολης. Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 5-7 Ιουλίου και οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Το ίδιο ισχύει και για το άλλο γκρουπ.

     

    Οι όμιλοι των play out

    Α’ Όμιλος: ΟΕΑΝΑ Βόλου, ΝΟ Καβάλας, ΚΟ Καρδίτσας, Νηρέας Κατερίνης, ΑΟ Βετεράνων, Ολυμπιάδα Πετρούπολης.

    Β’ Όμιλος: Άρης Κάμπου Χίου, 3ος ομίλου Ναυπλίου (28-29/6 οι αγώνες), 4ος ομίλου Ναυπλίου, ΝΟ Αγίου Νικολάου, Ναυσίθοος Κέρκυρας, ΝΟ Μυτιλήνης.

     

    Οι όμιλοι για τις θέσεις 1-16

    Α’ Όμιλος Θεσσαλονίκης: Πανσερραϊκός, ΝΕ Λαμίας, 2ος Β’ Αττικής, ΑΠΣ Οξυγόνο

    Β’ Όμιλος Θεσσαλονίκης: Ιωνικός Νίκαιας, Νίκη Βόλου, Άρης Θεσσαλονίκης, ΝΟ Βόλου Αργοναύτες

    Α’ Όμιλος Αθηνών: 1ος Ναυπλίου, ΝΟ Ρεθύμνου, Υδραϊκός, 3ος Β’ Αττικής

    Β’ Όμιλος Αθηνών: 1ος Β’ Αττικής, ΓΣ Περιστερίου, 2ος Ναυπλίου, Μίλων

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου. Στην τελική φάση (19-21/7) θα περάσουν οι δύο πρώτες κάθε ομίλου (σύνολο 8).

    One Response to “Την παραμονή της στη Β΄ Εθνική κατηγορία μέσω αγώνων play out θα διεκδικήσει η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας από τις 5 μέχρι τις 7 Ιουλίου”