Bookmarks

     

    Σε Γενική Συνέλευση προχωράει ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου με τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και της εξελεγκτικής επιτροπής. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Δ.Σ. των «Γαλάζιων Αργοναυτών» δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό ενώ υπογραμμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων, λήγει στις 25 Μαΐου.

     

    Το δελτίο τύπου του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» έχει ως εξής:

    -«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας «Γαλάζιοι Αργοναύτες» έπειτα από απόφασή του που πάρθηκε στη συνεδρίασή του, την 8 Μαΐου  2013 στα γραφεία του συνδέσμου, καλεί σύμφωνα με το ισχύων καταστατικό του, τα μέλη του στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 27 Μαΐου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στα γραφεία του επί της οδού Φιλελλήνων 14Α με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

    1: Εκλογή προέδρου γενικής συνέλευσης.

    2: Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης.

    3: Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

    4: Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

    Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 25 Μαΐου 2013.

    Τα γραφεία του συνδέσμου για την εξυπηρέτηση των μελών και για εγγραφές νέων καθώς και για υποβολή υποψηφιοτήτων θα λειτουργούν καθημερινά 18:00 – 21:00».

    One Response to “Στις 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στους «Γαλάζιους Αργοναύτες»”