Bookmarks

     

    Ο προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης είναι το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Ορφέα Ελευθερούπολης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας το νέα περίοδο αφού ο ίδιος το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης (9/5) συμφώνησε σε όλα με τον νέο Πρόεδρο της ομάδας Λευτέρη Ποιμενίδη. Οι δύο πλευρές, έδωσαν τα χέρια, συμφώνησαν σε όλα και πλέον ο προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης ξεκίνησε το σχεδιασμό των πλάνων του για τη νέα του ομάδα.

     

    Ο Νίκος Καραμπιμπέρης στο www.kavalagoal.gr

    Το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Ορφέα Ελευθερούπολης, Νίκος Καραμπιμπέρης μίλησε στο www.kavalagoal.gr και αναφερόμενος στη νέα συνεργασία του με την ομάδα της Ελευθερούπολης δήλωσε χαρακτηριστικά:

    -«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τη νέα Διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο Λευτέρη Ποιμενίδη με τον οποίο συμφώνησα στα πάντα και ο οποίος μου ανέθεσε τα «ηνία» της ομάδας του Ορφέα Ελευθερούπολης. Μία από τις πλέον ιστορικότερες ομάδες στο Νομό Καβάλας αλλά και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα και για μένα σίγουρα αποτελεί τιμή που ανέλαβα την τύχη αυτής της μεγάλης ομάδας και ταυτόχρονα πολύ μεγάλο κίνητρο. Η νέα Διοίκηση της ομάδας μου εμπιστεύτηκε τις τύχες του συλλόγου σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και με συνεργάτη μου στον τομέα της φυσικής κατάστασης τον προπονητή Άγγελο Κυρανούδη θα βάλουμε τις βάσεις για την όσο το δυνατόν αξιοπρεπέστατη πορεία του Ορφέα στο νέο πρωτάθλημα. Ανέλαβα τις τύχες ενός σωματείου ο οποίος «πνέει υγεία» και στόχος μας εξ αρχής είναι να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική-ελκυστική η οποία θα παίξει το δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό θα συνδυάζεται με τη συγκέντρωση των απαιτούμενων βαθμών. Θεωρώ ότι μεγάλο μας «όπλο» σε αυτή την προσπάθεια που θα καταβληθεί θα είναι ο κόσμος της Ελευθερούπολης γιατί η δυναμική του ήταν τεράστια αλλά ωστόσο πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι οι φίλαθλοι της Ελευθερούπολης λόγω του ότι απογοητεύτηκαν, τα τελευταία χρόνια δεν έδιναν το παρών τους στο γήπεδο. Μετά από τόσα χρόνια δηλαδή στόχος μας είναι να αλλάξουμε τη νοοτροπία του Ορφέα και ο κάθε ένας από τη δική του πλευρά, η Διοίκηση από τη δική της, ο προπονητής και οι συνεργάτες του από τη δική τους, οι παίκτες από το δικό τους ρόλο, να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε εκείνη την ασπίδα έτσι ώστε ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης».

     

    -Κύριε Καραμπιμπέρη ο στόχος τον οποίο θα θέσετε εξ αρχής στο νέο και δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας που θα συμμετάσχει ο Ορφέας Ελευθερούπολης ποιος θα είναι;

    -«Όταν γνωρίζετε ότι στο πρωτάθλημα που θα συμμετέχει από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα υποβιβάζονται 8 ομάδες, τότε αντιλαμβάνεστε ότι θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Άλλωστε είναι γνωστό όταν συμμετέχεις σε τέτοια πρωταθλήματα, για να σωθείς πρώτα απ’ όλα θα κάνεις πρωταθλητισμό. Αυτό το δύσκολο δρόμο θα χαράξουμε κι εμείς έτσι ώστε να πετύχουμε στο τέλος στο στόχο που έχουμε βάλει».

     

    -Κατά πόσο κύριε Καραμπιμπέρη εκτιμάτε ότι ο φίλαθλος κόσμος της Ελευθερούπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής μπορεί να παίξει το δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο έτσι ώστε η ομάδα του Ορφέα να πετύχει με μεγαλύτερη ευκολία, το στόχο της παραμονής που έχει θέσει;

    -«Ας μην ξεχνάμε ότι η ιστορική ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης που αγωνίστηκε και σε υψηλότερες εθνικές κατηγορίες, τα προηγούμενα χρόνια είχε το φίλαθλο κόσμο διαρκώς στο πλευρό της. Οι φίλαθλοι πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα, τη στήριζαν ηθικά αλλά και οικονομικά αλλά όπως ήταν γνωστό τα τελευταία χρόνια λόγω της απογοήτευσης που προέκυψε απομακρύνθηκαν από το γήπεδο. Από το δικό μας χέρι εξαρτάται να φέρουμε εκ νέου τον κόσμο στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, για να μας στηρίξει στο νέο ξεκίνημα που θα γίνει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η νέα Διοίκηση και εμείς στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας πρέπει να παρουσιάσουμε κάτι περισσότερο ελκυστικό, να δείξουμε ότι όλα λειτουργούν εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων σωστά, προκειμένου ο κόσμος να ξαναέρθει στο γήπεδο. Αυτό μάλιστα αποτελεί για μένα ένα μεγάλο «στοίχημα» και προσωπικά θέλω τους φιλάθλους στο πλευρό μας γιατί το έργο μας θα είναι δύσκολο και πρέπει να τους έχουμε δίπλα μας».

    Comments are closed.