Bookmarks

     

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Τρίτη (7/5) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μετά το 4ήμερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς προκειμένου να περάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους και το μυαλό όλων όσων βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Καβάλα βρίσκεται στην εντός έδρας αναμέτρηση στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Λάρισα, την ερχόμενη Κυριακή (12/5) στις 5 το απόγευμα για την 38η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Οι παίκτες της Καβάλας επέστρεψαν στις προπονήσεις και το μυαλό του τεχνικού Γιώργου Μαραντά επικεντρώνεται κυρίως στο πως θα καταστρώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα πλάνα του, έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Θεσσαλικής ομάδας.

     

    Φυσική κατάσταση και τακτική

    Μάλιστα το μεγαλύτερο βάρος κατά τη διάρκεια της σημερινής (7/5) η οποία πραγματοποιήθηκε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάνννη» έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Στα αγωνιστικά να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μαραντάς δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες ενώ την ίδια ώρα στο ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας υπάρχουν τα ονόματα τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Θοδωρή Τριποτσέρη, Τάσο Παγώνη και Στέλιο Μαραγκό. Ο έμπειρος αμυντικός της Καβάλας Θόδωρος Τριποτσέρης ο οποίος ως γνωστών είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Βύζαντα Μεγάρων υπέστη θλάση στο δικέφαλο και τις τελευταίες ημέρες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για την αποθεραπεία του. Από την άλλη πλευρά ο Τάσος Παγώνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη περίπτωση ο Γιώργος Μαραντάς θα δει τις επόμενες ημέρες σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και κατά πόσο θα είναι έτοιμοι προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Στέλιου Μαραγκού, να σημειωθεί ότι ο αμυντικός της Καβάλας κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, την προηγούμενη Μεγάλη Πέμπτη (2/5) δηλαδή αισθάνθηκε ενοχλήσεις από κάποιο τράβηγμα και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις τις επόμενες ημέρες αναμένεται πλήρως να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. Κατά τα άλλα ο Γιώργος Μαραντάς δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα, και το γεγονός αυτό διευκολύνει τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του ώστε να σχεδιάσουν όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα τους για την 11άδα η οποία θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Τιμόθεου Καβακά.


     

    2 Responses to “Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Τρίτη (7/5) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μετά το 4ήμερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς προκειμένου να περάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους”