Bookmarks

     

    Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Κωνσταντίνο Κανάκη επισκέφτηκαν σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2/5) στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τους παίκτες αλλά και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» προκειμένου να τους παραδώσουν τα χρήματα τα οποία συγκέντρωσαν, τις τελευταίες ημέρες σε συνεργασία με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και με τη συνδρομή των «Γαλάζιων Αργοναυτών» και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Μπορεί το χρηματικό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε να μην ήταν αξιοθαύμαστο αλλά το σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη χειρονομία του ερασιτέχνη και των παλαιμάχων αποτέλεσε μία κίνηση «αισιοδοξίας» για τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάν τον τελευταίο καιρό στο «στρατόπεδο» της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά.

     

    Εκτός από τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Κανάκης και τα μέλη Τάσος Μεταξάς και Γιώργος Λουπέλης έδωσαν στους ποδοσφαιριστές αλλά και στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας, από μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι και ένα Πασχαλινό αυγό. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν προήλθαν κυρίως από την ανταπόκριση κάποιων συμπολιτών μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και των παλαιμάχων της ομάδας και προσέφεραν, ο καθένας σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητά του τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν.

     

    Έφυγαν για τις πατρίδες τους

    Μετά την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση που ακολούθησε άπαντες οι ποδοσφαιριστές μετέβησαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, προκειμένου να περάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειές τους επιστρέφοντας στην Καβάλα τέσσερις ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη (7/5) του Πάσχα για την έναρξη των προπονήσεων εν όψει του εντός έδρας αγώνα την επόμενη Κυριακή (12/5) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στη Λάρισα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι παίκτες της Καβάλας έφυγαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους με τις ιδανικότερες συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο και αυτό γιατί είναι γνωστές οι οικονομικές «περιπέτειές» τους με δεδομένη την καθυστέρηση πληρωμών που παρατηρείται στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ.

     

    Τους «βγάζουν το λάδι»

    Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα της Football League και πέντε αγωνιστικές ημέρες έχουν απομείνει πριν πέσει η «καρό σημαία». Η διοργανώτρια αρχή μάλιστα έκανε τη… χάρη σε όλες τις ομάδες προκειμένου να ξεκουραστούν για 15 ημέρες λόγω του Πάσχα αλλά το σίγουρο είναι ότι μετά την αποχή των δύο εβδομάδων, η ίδια με την απόφαση που έλαβε, «θα τους βγάλει το λάδι», με ένα παιχνίδι ανά 72 ώρες περίπου. Με απλά λόγια όποιος αντέξει δηλαδή. Το σίγουρο πάντως είναι ότι διαφορετική θα είναι η διαχείριση στην οποία θα προχωρήσουν οι προπονητές των ομάδων που θέλουν να λάβουν μέρος στα play-off και σε εντελώς διαφορετική εκείνοι οι προπονητές των ομάδων οι οποίες θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι τις 26 Μαΐου.

     

    Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος

    Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Football League που διανύουμε μέχρι την ολοκλήρωσή του έχει ως εξής:

     

    38η αγωνιστική

    (Παρασκευή 10 και Κυριακή 12 Μαΐου)

    Καβάλα-Λάρισα

     

    39η αγωνιστική

    (Τετάρτη 15 Μαΐου)

    Καλλιθέα-Καβάλα

     

    40η αγωνιστική

    (Κυριακή 19 Μαΐου)

    Καβάλα-Πανσερραϊκός

     

    41η αγωνιστική

    (Τετάρτη 22 Μαΐου)

    Επανομή-Καβάλα

     

    42η αγωνιστική

    (Κυριακή 26 Μαΐου)

    Καβάλα-Γιαννιτσά

    One Response to “Ο ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. παρέδωσε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2/5) τα χρήματα που συγκέντρωσαν με τους παλαίμαχους στους παίκτες του Α.Ο.Κ. οι οποίοι αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να γιορτάσουν την Ανάσταση”