Bookmarks

     

    Η τελευταία πράξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ Καβάλα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League παίχτηκε την Πέμπτη (30/5) με την προγραμματισμένη, τελευταία απογευματινή προπόνηση στην οποία κυρίως έλαβαν μέρος αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι προωθήθηκαν από την ομάδα νέων και έγιναν επαγγελματίες καθώς και κάποιοι έμπειροι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Ήταν η τελευταία προπόνηση και σίγουρα δεδομένων και των δυσκολιών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League στο αποχαιρετιστήριο αντίο λίγο μετά την ολοκλήρωση της φετινής προπόνησης το κλίμα ήταν συγκινισιακά φορτισμένο με τις ευχές να δίνουν και να παίρνουν από πλευράς των ποδοσφαιριστών προς τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και αντίστροφα.

    Το σίγουρο είναι ότι εκείνοι οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στα αποδυτήρια της ΠΑΕ Καβάλα περίμεναν τη συγκεκριμένη αποχαιρετιστήρια ημέρα πολύ διαφορετική με περισσότερα χαμόγελα και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Και αυτό γιατί ο στόχος της εισόδου του Α.Ο.Κ. στα play-off δεν επετεύχθη με αποτέλεσμα η ομάδα να κατέβει «από το τρένο» της διεκδίκησης της ανόδου στη Superleague.

     

    Εν αναμονή των εξελίξεων

    Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και πλέον άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων με βάση την έντονη φημολογία περί αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Καβάλα και του ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί από κάποιους συμπολίτες μας προκειμένου να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Μάλιστα να τονίσουμε ότι η 20η Ιουνίου είναι η καταλυτική ημερομηνία την οποία έθεσε ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και τα πράγματα να πάρουν το σωστό δρόμο.

    Comments are closed.