Bookmarks

     

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο (28/4) στη Σόφια της Βουλγαρίας το 3ο Διεθνές Όπεν Τουρνουά το οποίο διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας με τη συμμετοχή 500 και πλέον αθλητών, συλλόγων της χώρας μας καθώς και Ενώσεων Ταεκβοντό μεταξύ αυτών και της Βόρειας Ελλάδας. Στους συγκεκριμένους αγώνες έλαβαν μέρος και οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας είτε εκπροσωπώντας την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) είτε τον Καβαλιώτικο σύλλογο.

     

    Το σίγουρο είναι ότι σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση και μάλιστα διεθνή ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας έβαλε τη δική του πετυχημένη «σφραγίδα», δείχνοντας ότι αποτελεί την «εγγύηση» μιας σκληρής προσπάθειας που καταβάλλεται εδώ και 10 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής Παναγιώτης Συσούρκας κατέλαβε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο ενώ ο αθλητής Δημήτριος Καραμάνης ανέβηκε στο 3ο σκαλοπάτι του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα ο συγκεκριμένος αθλητής του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας να σημειωθεί ότι αγωνίστηκαν εκπροσωπώντας την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ). Τέλος πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές Δήμητρα Λαμπαδίτη, Πασχάλης Ιωάννου και Γρηγόρης Πιτσής.

    One Response to “Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στο 3ο Διεθνές Όπεν Τουρνουά που έγινε στη Σόφια της Βουλγαρίας το Σάββατο (28/4)”