Bookmarks

    Το ντέρμπι γοήτρου του Α.Ο.Κ., με τη Δόξα στη Δράμα, δεσπόζει την ερχόμενη Κυριακή (21/4) στις 4 το απόγευμα για την 35η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων, είτε φιλοξενούνται στην Καβάλα είτε στη Δράμα, έχοντας βαθμολογικό ενδιαφέρον ή μη, εδώ και δεκαετίες παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον και αυτό ισχύει και για την περίπτωση της αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (21/4). Μάλιστα παρά το γεγονός ότι τόσο οι «Αργοναύτες» όσο και οι «μαυραετοί» έχουν μείνει μακριά από τους στόχους της συμμετοχής τους στα play-off του πρωταθλήματος, ωστόσο η αναμέτρηση αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με βασικό κίνητρο το γόητρο για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος.

     

    Όλα για όλα για τη νίκη

    Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. αναμένεται να τα δώσουν όλα την ερχόμενη Κυριακή (21/4) για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης απέναντι στην ομάδα της Δόξας και οι τρεις βαθμοί σίγουρα θα αποτελέσουν τις βάσεις για μία ακόμη καλύτερη συνέχεια στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League. Κίνητρο λοιπόν για την ομάδα του Γιώργου Μαραντά είναι το γόητρο με τους Καβαλιώτες φιλάθλους, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (21/4) να αποτελούν τον 12ο παίκτη για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Α.Ο.Κ. βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά τα πολλά προβλήματα τα οποία παρουσίασε μέχρι πρότινος είτε σε επίπεδο τιμωρίας πολλών βασικών ποδοσφαιριστών είτε και σε επίπεδο ιατρικού απουσιολογίου.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (16/4) το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Δράμα. Ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς τη Δευτέρα (15/4) έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν από το μακρινό ταξίδι της επιστροφής από την Καλλονή και από σήμερα Τρίτη (16/4) άπαντες μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Στα αγωνιστικά να τονιστεί ότι από την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Δράμας θα απουσιάσει, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο αμυντικός Θοδωρής Τριποτσέρης ο οποίος ως γνωστών είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες. Μάλιστα στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας ο έμπειρος αμυντικός της Καβάλας, Θόδωρος Τριποτσέρης, θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Αντίθετα στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά μπορεί να υπολογίζεται ο Παντελής Ντουτσαρίδης ο οποίος ναι μεν συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες, απουσίασε από την αναμέτρηση της Καλλονής αλλά ωστόσο τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο παιχνίδι της 36ης αγωνιστικής, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων. Ο επιθετικός Αλέξανδρος Μπρατσιάνι εξέτισε στις αναμετρήσεις με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και με την Καλλονή τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και θα δώσει κανονικά το παρών του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Δράμας. Ευχάριστα μάλιστα είναι τα νέα τα οποία έρχονται στο «στρατόπεδο» της Καβάλας σε ότι έχει να κάνει με τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και απουσίαζαν από τις επίσημες αναμετρήσεις της Καβάλας στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αναφερόμαστε στους Μπαρί Οζμάν Πάτο, Ιβάν Τάσιτς και Πιέρ Καλαγκάνη. Τρεις παίκτες οι οποίοι από σήμερα Τρίτη (16/4) μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με τον Γιώργο Μαραντά να τους υπολογίζει για το δύσκολο παιχνίδι μέσα στη Δράμα.  Αντίθετα ο Δημήτρης Γελαδάρης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας και η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την περίπτωση του Ντο Σάντος, ο Γιώργος Μαραντάς εξακολουθεί να παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος από την αδιαφορία με την οποία έχει επιδείξει μέχρι σήμερα, ναι μεν συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά το παρόν αλλά και το μέλλον του στους «Αργοναύτες» χαρακτηρίζεται ως αβέβαιο. Είτε για το αν θα συμμετάσχει στις αποστολές της Καβάλας για τις προσεχείς αναμετρήσεις του πρωταθλήματος είτε και γενικότερα.

    One Response to “Η προετοιμασία των Αργοναυτών ξεκίνησε σήμερα Τρίτη (16/4) και το γόητρο αποτελεί το κίνητρο για τους παίκτες του Α.Ο.Κ. για το διπλό μέσα στη Δράμα την Κυριακή (21/4)”