Bookmarks

     

    Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν οι Καβαλιώτες φίλαθλοι την ερχόμενη Κυριακή (21/4) στο Δημοτικό γήπεδο της Δράμας και στην εκτός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. κόντρα στην τοπική Δόξα στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Άπαντες οι φίλαθλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία αναμέτρηση γοήτρου κόντρα στη Δόξα Δράμας και για το λόγο αυτό οι Καβαλιώτες φίλαθλοι είτε συμμετέχοντας στην εκδρομή που οργανώνουν οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» είτε στην αντίστοιχη εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων είτε και με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα αναμένεται να μετακινηθούν για την πόλη της Δράμας δυναμικό παρών στην προσπάθεια που θα καταβάλλει ο Α.Ο.Κ. για την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος.

     

    Η εκδρομή του ΣΦΑΟΚ

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» αναφέρει τα εξής:

    -«Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα  του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας. Αναχώρηση την Κυριακή 21/04/2013 και ώρα 13.30  από την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 5 € ανά άτομο ΧΩΡΙΣ το εισιτήριο του αγώνα με προπληρωμή μέχρι την Παρασκευή 19/04/2013. Ανοιχτά Καθημερινά από τις 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00. Πληροφορίες-εγγραφές  στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας επί της Φιλελλήνων 14α (δίπλα Oscar) και στο τηλέφωνο 2510-838.561».

     

    Η εκδρομή της Λέσχης

    Εκδρομή στη Δράμα διοργανώνει και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εκδόθηκε έχει ως εξής:

    -«Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ανακοινώνει εκδρομή για τον αγώνα του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας τη Κυριακή 21 Απριλίου. Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ, ώρα αναχώρησης 14.00 στην κεντρική πλατεία. Πληροφορίες στα γραφεία της Λέσχης, Νυρεμβέργης 17 και στο 6944-260.667 (Χατζηραφαηλίδης Βασίλης)».

    Comments are closed.