Bookmarks

     

    Στο πάθος το οποίο έδειξαν οι παίκτες της Καβάλας, μεταξύ των οποίων ήταν και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Χλωρός, στάθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων Μίλτος Γκόφας. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιώργος Μαραντάς υπογράμμισε ότι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. έβγαλαν έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό και έπαιξαν ακριβώς όπως έπρεπε να παίξουν για να πάρουν τη νίκη.

     

    Οι δηλώσεις του

    Μίλτου Γκόφα

    Αρχικά το λόγο στη συνέντευξη τύπου πήρε ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων Μίλτος Γκόφας ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

    -«Ήρθαμε να παίξουμε στην Καβάλα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, μετά από ένα καλό αποτέλεσμα που πήραμε στην έδρα μας από την Καλλονή (0-0). Όμως εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως εμείς το είχαμε σχεδιάσει. Βρήκαμε μία πολύ ψυχωμένη Καβάλα με παίκτες οι οποίοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν και μόνο αδιάφορη δεν παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο εμείς από την πλευρά μας δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι το θετικό. Τονίζω μάλιστα ότι οι παίκτες της ήταν κάτι παραπάνω από ψυχωμένοι γιατί 30 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν έχω δει ούτε στις καλές εποχές του, τον Χλωρό, στο 91΄ να κάνει καθυστέρηση, να δέχεται κάρτα για να τελειώσει το παιχνίδι. Εμείς θα συνεχίσουμε, θα κάνουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε».

     

    Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά

    O προπονητής των «Αργοναυτών» Γιώργος Μαραντάς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ:

    -«Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για μας, αυτό με την ομάδα του Βύζαντα, από την άποψη ότι είχαμε καιρό για να κερδίσουμε. Μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας μας πείραξε πάρα πολύ η άσχημη εμφάνισή μας, θεωρώ ότι αυτό πείραξε τους ποδοσφαιριστές μας και προσπάθησαν σήμερα να βγάλουν έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό, άσχετα με ποιον αντίπαλο παίζαμε. Εμάς μας ενδιέφερε πάνω απ’ όλα να αποδείξουμε, τα νέα παιδιά αλλά και όσοι παλιοί έχουν μείνει στην ομάδα όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Χλωρός ο οποίος έχει πάρα πολύ καιρό για να αγωνιστεί βασικός και σίγουρα και για τον ίδιο είναι εγωιστικό προκειμένου να κερδίσει μία θέση στην 11άδα της ομάδας. Εμάς σήμερα ο Γιάννης Χλωρός μας βοήθησε πάρα πολύ και προσπαθούμε χρησιμοποιώντας αυτούς τους παίκτες να θίξουμε τον εγωισμό τους παίρνοντας το καλύτερο από αυτούς. Οι νεαροί παίκτες μας σήμερα έβγαλαν πάρα πολύ πάθος παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν τόσο ήρεμοι στην τελική προσπάθεια. Αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, δεν κάναμε το παραμικρό λάθος και γενικότερα όπως σχεδιάσαμε το παιχνίδι, παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Τέλος να πω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, πετύχαμε το γκολ, χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες και δίκαια πήραμε τη νίκη».

     

    Οι δηλώσεις του Παντελή Σπαγή

    Οι παίκτες του Βύζαντα Μεγάρων στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκπροσωπήθηκαν από τον ποδοσφαιριστή Παντελή Σπαγή ο οποίος δήλωσε τα εξής:

    -«Ήρθαμε σήμερα στην Καβάλα και εκ των προτέρων όλοι μας γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο για μας παιχνίδι. Συγχαρητήρια θα ήθελα να δώσω στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, αντιμετωπίσαμε την Καβάλα η οποία ήταν ψυχωμένη πολύ και εμείς από την πλευρά μας ξεκινήσαμε το παιχνίδι με άγχος και δεν καταφέραμε στην συνέχεια να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

     

    Οι δηλώσεις του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου

    Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τους παίκτες της Καβάλας εκπροσώπησε ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος ο οποίος δήλωσε τα εξής:

    -«Το παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων για μας ήταν πολύ σημαντικό και αυτό γιατί είχαμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε. Θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης και πιστεύω ότι αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και κυρίως ο κάθε ένας παίκτης ξεχωριστά από την ομάδα μου έβαλε τον εγωισμό του για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαιη ενώ τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο της Καβάλας ο οποίος ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε αρκετά».

     

     

    One Response to “Γιώργος Μαραντάς: «Οι παίκτες μου έβγαλαν έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό και ήθελαν πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης» – Μίλτος Γκόφας: «Οι παίκτες της Καβάλας ήταν κάτι παραπάνω από ψυχωμένοι”