Bookmarks

     

    Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (10/4) στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στη νεοσύστατη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Καβάλας Νέστος Χρυσούπολης θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του την Κυριακή 12 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα ο Νέστος Χρυσούπολης θα ταξιδέψει στη γειτονική Ξάνθη για να «διασταυρώσει τα ξίφη του» με τον πρωταθλητή της τοπικής Ένωσης, ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, μία παραδοσιακή δύναμη στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

     

    Να σημειωθεί ότι στην κλήρωση ήταν παρόντες ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο., και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Εύβοιας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου όπως και ο Πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της Ε.Π.Ο., και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας Νίκος Προύντζος. Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ.Α. και Πρόεδρος της επιτροπής της Δ΄ Εθνικής και τα μέλη Μιχάλης Τζανόπουλος, Δημήτρης Κουτρουμάνος (Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας) και Στέλιος Μπρατσόλης (Ε.Π.Σ. Πειραιά) διενέργησαν τη διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, όπως και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Κώστας Γκίτσιος. Οι πρωταθλητές των Ενώσεων χωρίστηκαν όπως ήδη είναι γνωστό σε 14 ομίλους κυρίως με γεωγραφικά κριτήρια. Τα μπαράζ ανόδου ολοκληρώνονται την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 και οι πρώτοι θα σφραγίσουν τα εισιτήρια για τη νέα Γ΄ Εθνική.

     

    Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου

    1η αγωνιστική

    Κυριακή (12/5, 17.00)

    Ορέστης Ορ.-Μ.Α. Ιάσμου

    Ορφέας Ξάν.-Νέστος Χρ.

     

    2η αγωνιστική

    Τετάρτη (15/5, 17.00)

    Μ.Α. Ιάσμου-Ορφέας Ξάν.
    Νέστος Χρ.-Ορέστης Ορ.

     

    3η αγωνιστική

    Κυριακή (19/5, 17.00)

    Ορφέας Ξάν.-Ορέστης Ορ.

    Νέστος Χρ.-Μ.Α. Ιάσμου

     

    4η αγωνιστική

    Τετάρτη (22/5, 17.00)

    Μ.Α. Ιάσμου-Ορέστης Ορ.

    Νέστος Χρ.-Ορφέας Ξάν.

     

    5η αγωνιστική

    Κυριακή (26/5, 17.00)

    Ορφέας Ξάν.-Μ.Α. Ιάσμου

    Ορέστης Ορ.-Νέστος Χρ.

     

    6η αγωνιστική

    Κυριακή (2/6, 17.00)

    Ορέστης Ορ.-Ορφέας Ξάν.

    Μ.Α. Ιάσμου-Νέστος Χρ.

    One Response to “Την Κυριακή 12 Μαΐου ξεκινάν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο με το Νέστο Χρυσούπολης να ταξιδεύει στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης”