Bookmarks

     

    Από τις 26 μέχρι και τις 28 Απριλίου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ νεανίδων και για τον α΄ όμιλο το αντίστοιχο συγκρότημα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα αγωνιστεί με πολλές φιλοδοξίες. Και αυτό γιατί η ομάδα νεανίδων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στις τρεις αναμετρήσεις που θα δώσει με αντιπάλους τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Αριδαίας, του Σαρακηνού Βόλου και του Αρίωνα Πτολεμαΐδας φιλοδοξεί να πάρει εκείνα τα αποτελέσματα προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή της για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Πιο συγκεκριμένα η ομάδα νεανίδων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην πρεμιέρα των αγώνων την Παρασκευή 26 Απριλίου θα αντιμετωπίσει τον ΦΟ Αριδαίας και μία μέρα μετά, το Σάββατο 27 Απριλίου θα έρθει αντιμέτωπη με τον Σαρακηνό Βόλου. Οι υποχρεώσεις για την ομάδα νεανίδων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ολοκληρώνονται στην Κυριακή 28 Απριλίου στην αναμέτρηση με τον Αρίων Πτολεμαΐδας. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι η πρώτη ομάδα που θα τερματίσει στον όμιλο θα προκριθεί στην τελική φάση που θα γίνει από τις 8 έως τις 12 Μαΐου.

     

    Το πρόγραμμα του ομίλου

    1η αγωνιστική (26/4)

    7.30 μμ: ΦΟ Αριδαίας-Ένωση Καβάλας

    9.15 μμ: Σαρακηνός Βόλου-Αρίων Πτολεμαΐδας

     

    2η αγωνιστική (27/4)

    Ένωση Καβάλας-Σαρακηνός Βόλου

    Αρίων Πτολεμαΐδας-ΦΟ Αριδαίας

     

    3η αγωνιστική (28/4)

    ΦΟ Αριδαίας-Σαρακηνός Βόλου

    Ένωση Καβάλας-Αρίων Πτολεμαΐδας

    One Response to “Στη Θεσσαλονίκη από τις 26 μέχρι τις 28 Απριλίου ρίχνεται στη μάχη η ομάδα μπάσκετ νεανίδων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας”