Bookmarks

     

    Το κέρδος για τον Α.Ο.Κ. στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή για την 34η αγωνιστική της Football League μπορεί να μην ήταν βαθμολογικό αλλά το σίγουρο είναι ότι οι νέοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, με τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος πρόσθεσαν εμπειρίες στο ενεργητικό τους γεγονός το οποίο θα τους βοηθήσει εν όψει των υποχρεώσεων των «Αργοναυτών» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Α.Ο.Κ. μπορεί να έχασε με σκορ (2-1) αλλά στο τέλος τα νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν, απέσπασαν το αυθόρμητο χειροκρότημα των φιλάθλων της Καλλονής επιβραβεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την αξιοπρόσεκτη εμφάνιση της Καβάλας.

     

    Μία εμφάνιση η οποία θα μπορούσε να είχε συνοδευτεί και με την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος εάν οι «Αργοναύτες» αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα. Στα θετικά της αναμέτρησης η καλή εμφάνιση την οποία πραγματοποίησαν όλοι οι ταλαντούχοι-νεαροί ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για να γίνει αγχωτική η νίκη της Καλλονής, συνέβαλαν σε μέγιστο βαθμό οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. που προέρχονται από την ομάδα U20 και έγιναν επαγγελματίες, δηλαδή οι Τιγγιρίδης, Καζαντζίδης, Ντόσης, Ρεβυθόπουλος, Κάργας, Τσομπανόπουλος, Παπαδόπουλος και Ντομί. Βέβαια εκείνο το ο οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε κόντρα στην Καλλονή χωρίς 8 βασικούς ποδοσφαιριστές του. Και αυτό γιατί στα πλάνα του προπονητή Γιώργου Μαραντά δεν υπολογίζονταν οι τιμωρημένοι Μπρατσιάνι, Τριποτσέρης και Ντουτσαρίδης και οι τραυματίες Τάσιτς, Γελαδάρης, Πάτο και Κούτεφ καθώς επίσης και ο Ντο Σάντος ο οποίος προς το παρόν παραμένει εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ..

     

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    Σε γενικές γραμμές καλά τα πήγε ο διαιτητής της αναμέτρησης Ιωάννης Σωσώνης της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας με βοηθούς του τους Εμμανουήλ Γιαννουγλίδη (Ε.Π.Σ. Αθηνών) και Χρήστο Δοσκόρη (Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Ιωσήφ Σφακιανάκη της Ε.Π.Σ. Αθηνών. Κίτρινη κάρτα από πλευράς της Καβάλας αντίκρισε ο Τσομπανόπουλος. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις.

     

    Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Βαλιός (37′ λ.τ Μαρσέλο), Λαμπρόπουλος, Κριπιντίρης, Σιλιγαρδάκης, Χωριανόπουλος, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ντιμπαλά (75’ Γάλας), Βλαστέλλης (53’ Μανουσάκης).

    Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Τιγγιρίδης, Κοτίτσας (79’ Θεοδωρίδης), Καζαντζίδης, Μαραγκός, Παγώνης (75’ Ντόσης), Ρεβυθόπουλος, Πλιάγκας, Κάργας, Χλωρός, Τσομπανόπουλος, Παπαδόπουλος (70’ Ντομί).

    One Response to “Ο Α.Ο.Κ. μπορεί να έχασε στην Καλλονή με σκορ (2-1) αλλά σίγουρα το όφελος ήταν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η ποιότητα που έδειξαν οι νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες του”