Bookmarks

     

    Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 6ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (7/4) στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης με τη συμμετοχή 30 συλλόγων από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και στο οποίο έλαβαν μέρος 400 και πλέον αθλητές. Ήταν ομολογουμένως μία εντυπωσιακή διοργάνωση η οποία πέραν του μεγάλου συναγωνισμού που είχε να επιδείξει ξεχώρισε για την άρτια οργάνωση, τις μεγάλες επιδόσεις που σημειώθηκαν καθώς επίσης και τον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό των αθλητών που έλαβαν μέρος σε σύγκριση με παρόμοιες διοργανώσεις, του παρελθόντος. Με τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας να κατακτά την 3η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ των 30 συλλόγων που έλαβαν μέρος στους αγώνες.


    Άψογος «οικοδεσπότης» αποδείχθηκε ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας

    Άψογος «οικοδεσπότης» αποδείχθηκε ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας ο οποίος φιλοξένησε το 6ο διασυλλογικό πρωτάθλημα, σε ένα κλειστό γυμναστήριο όπως αυτό της Ελευθερούπολης το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης Κυριακής (7/4), ημέρα διεξαγωγής των αγώνων ήταν κατάμεστο. Άλλωστε δεν ήταν μόνο ο πολύ μεγάλος αριθμός των αθλητών που έλαβαν μέρος στο 6ο διασυλλογικό πρωτάθλημα, οι επιτυχίες που σημειώθηκαν αλλά και το ήθος που έδειξαν όλοι οι αθλητές. Και αυτό γιατί εκτός από την άριστη διοργάνωση θα πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στο μεγάλο αριθμό των συνοδών αλλά και των γονέων που έλαβαν μέρος στους αγώνες και αναμφισβήτητα οι προεκτάσεις σε αθλητικό-κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο ήταν τεράστιες με ανάλογα οφέλη και σε θέματα προβολής, τόσο σε επίπεδο της ευρύτερης περιοχής της Ελευθερούπολης και του Δήμου Παγγαίου όσο και σε επίπεδο γενικότερα του Νομού Καβάλας. Τέτοιες διοργανώσεις αναμφισβήτητα, δεν αναβαθμίζουν μόνο το άθλημα του Ταεκβοντό σε πανελλαδικό επίπεδο, δίνουν ταυτόχρονα ακόμη μεγαλύτερη οντότητα, αξία αλλά και προσδίδουν αναγνώριση στο έπακρο σε έναν σύλλογο όπως είναι ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας ο οποίος με απόλυτη επιτυχία δραστηριοποιείται έντονα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.


    Η έναρξη των αγώνων από τον Βασίλη Ξουλόγη

    Το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης που πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το 6ο διασυλλογικό πρωτάθλημα ήταν κατάμεστο και στην κυριολεξία «δεν έπεφτε καρφίτσα». Εκατοντάδες συνοδοί, γονείς αλλά και φίλοι του αθλήματος έδωσαν το παρών τους από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πετυχημένη διοργάνωση. Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης ο οποίος στο χαιρετισμό που απηύθυνε χαρακτήρισε τη διοργάνωση ως άρτια, συνεχάρη τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε ώστε το 6ο διασυλλογικό πρωτάθλημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία τονίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ίδιος αλλά και γενικότερα ο Δήμος Παγγαίου θα είναι αρωγός σε ανάλογες διοργανώσεις οι οποίες δίνουν μια ξεχωριστή οντότητα και προβάλλουν την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη. Μία πλακέτα την οποία παρέδωσε στον Βασίλη Ξουλόγη η Πρόεδρος του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας Θεώνη Μακίδου. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι την απόλυτη ικανοποίησή του για τον μεγάλο αριθμό των αθλητών που έλαβαν μέρος στους αγώνες, την άψογη διοργάνωση αλλά και την πληθώρα μεταλλίων που κατέκτησε ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας επισημαίνει και ο πτυχιούχος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με 5 νταν και δάσκαλος του Καβαλιώτικου συλλόγου Χάρης Παλτόγλου.

     

    Αμέτρητα μετάλλια για τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας

    Με έμπρακτη απόδειξη τόσο της έντονης δραστηριοποίησής του όσο βέβαια και της δουλειάς σε βάθος που γίνεται αποτελεί το 6ο διασυλλογικό πρωτάθλημα στο οποίο οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας κατάφεραν να ξεχωρίσουν, να ανέβουν στο βάθρο, να δείξουν τη δυναμική που έπρεπε, προσθέτοντας ακόμη περισσότερα μετάλλια στην έως τώρα πλούσια συγκομιδή του Καβαλιώτικου συλλόγου. Συνολικά από τους αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας που συμμετείχαν στο 6ο διασυλλογικό πρωτάθλημα το σύνολο των μεταλλίων που κατέκτησαν ανέρχονται σε δεκαοχτώ (18). Πιο συγκεκριμένα πέντε εξ αυτών κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο, επτά αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας κατέκτησαν αργυρό και συνολικά άλλοι έξι ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο. Με τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας να κατακτά την 3η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ των 30 συλλόγων που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

     

    Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές που κατέκτησαν χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο από πλευράς του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας είναι οι εξής:

     

    Χρυσό μετάλλιο:
    1. Πιτσής Γρηγόρης
    2. Σπαθάρης Βαγγέλης
    3. Πετρίδου Σοφία
    4. Μιχαλακίδης Θανάσης
    5. Σαλτογιάννης Παναγιώτης

    Αργυρό μετάλλιο:
    1. Συσούρκας Παναγιώτης
    2. Καραμάνης Δημήτρης
    3. Λάκης Νικόλας
    4. Τριανταφυλλίδου Μαρία
    5. Γιαννέστρας Δημήτρης
    6. Γαλακτίδου Μαρία
    7. Φιλιππίδης Λευτέρης

    Χάλκινο μετάλλιο:
    1. Αθανασιάδης Γιάννης

    2. Αστεριάδης Γιώργος
    3. Νικήτας Μάνος
    4. Καρακουλίδης Γιάννης
    5. Κούτρας Γιώργος
    6. Πατρόπουλος Θάνος

    One Response to “Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 6ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (7/4) στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης με τη συμμετοχή 30 συλλόγων από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα – Με τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας να κατακτά την 3η θέση στη γενική κατάταξη”