Bookmarks

     

    «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο το οποίο τρώγεται κρύο» και ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (21/4) στη Δράμα θα επιδιώξει να «πάρει το αίμα του πίσω» από την ήττα που γνώρισε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» από τη Δόξα Δράμας με σκορ (1-2). Το κίνητρο βέβαια για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μαραντά μπορεί να μην είναι βαθμολογικό αλλά ωστόσο οι αναμετρήσεις του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας πάντοτε κρύβουν ένα τεράστιο γόητρο το οποίο σ’ αυτή την περίπτωση η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατακτώντας μέσα στη Δράμα του τρεις βαθμούς της νίκης στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Τελευταία φορά μάλιστα που ο Α.Ο.Κ. κέρδισε μέσα στη Δράμα ήταν το Φεβρουάριο του 2007 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας όταν οι «Αργοναύτες» πήραν το «τρίποντο» με σκορ (0-1) με γκολ του Μπαρέτο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Αυτό λοιπόν θέλει να επαναλάβει και ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (21/4) σε βάρος της Δράμας μέσα στο σπίτι της κατακτώντας το νικηφόρο αποτέλεσμα και βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (19/4) στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» το οποίο ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (20/4) με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση. Ακολούθως ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιώργος Μαραντάς, θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Δράμα. Σε αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα είναι γνωστά αφού ο Γιώργος Μαραντάς για το γειτονικό ντέρμπι, δεν υπολογίζει, στον Θόδωρο Τριποτσέρη ο οποίος στην αναμέτρηση με τη Δόξα εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική, της ποινής του, αφού είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες. Υπολογίζει στον Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος ναι μεν συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες αλλά τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Βύζαντα Μεγάρων. Όπως βέβαια στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά υπολογίζεται και ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του. Αντίθετα εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Δημήτρης Γελαδάρης καθώς και οι Μάρκος Ντο Σάντος και Ιβάν Τάσιτς. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπισαν, Μπαρί Οζμάν Πάτο και Πιέρ Καλαγκάνης τα ξεπέρασαν και την ερχόμενη Κυριακή (21/4) θα δώσουν κανονικά το παρών τους, στη μάχη μέσα στη Δράμα.

     

    Σε εξέλιξη οι εκδρομές του ΣΦΑΟΚ αλλά και της Λέσχης

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδρομές τις οποίες διοργανώνουν τόσο ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και βέβαια το σίγουρο είναι ότι δεκάδες άλλοι Καβαλιώτες θα μετακινηθούν με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα για το Δημοτικό γήπεδο της Δράμας προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Α.Ο.Κ. για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος.

     

    Ο Αν. Παπαπέτρου σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (21/4) στο Δημοτικό γήπεδο Γ.Σ. Δράμας, την αναμέτρηση μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Α.Ο.Κ. για την 35η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Παναγιώτης Αργυρός και Δημήτριος Αθανασόπουλος της Ε.Π.Σ. Αθηνών με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Δημήτριο Καραντώνη της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλειο Σταμούλη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Εξάλλου την αναμέτρηση του Θρασύβουλου με τον Παναιτωλικό ορίστηκε να διευθύνει ο Καβαλιώτης διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης.

     

    Η ερχόμενη 35η αγωνιστική

    Δόξα Δράμας-Καβάλα

    Παναχαϊκή-Εθνικός Γαζώρου

    Βύζας Μεγάρων-Καλλονή

    Θρασύβουλος-Παναιτωλικός

    Φωκικός-Ηρακλής

    Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Β.

    Λάρισα-Πιερικός

    Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης

    Εργοτέλης-Αναγ. Επανομής

    Πανσερραϊκός-Ηρακλής Ψαχ.

    Ρεπό έχει η Αναγ. Γιαννιτσών

     

    Η βαθμολογία

    1. Απόλλων (39-20) 64

    2. Ολυμπιακός Βόλου (40-18) 59

    3. Παναιτωλικός (44-22) 56

    4. Νίκη Βόλου (38-21) 55

    5. Εργοτέλης (29-21) 55

    6. Καλλονή (31-18) 53

    7. ΑΕΠ Ηρακλής (38-20) 53

    8. Λάρισα (33-18) 51

    9. Πανσερραϊκός (27-23) 50

    10. Ηρακλής Ψαχνών (31-26) 47

    11. Δόξα Δράμας (26-25) 47

    12. Καβάλα (26-26) 42

    13. Καλλιθέα (33-32) 42

    14. Πιερικός (27-42) 35

    15. Eθνικός Γαζώρου (22-27) 35

    16. Φωκικός (22-38) 32

    17. Παναχαϊκή 2005 (27-34) 31

    18. Αναγέν. Γιαννιτσών (26-48) 31

    19. Θρασύβουλος (20-35) 28

    20. Βύζας Μεγάρων (16-42) 22

    21. Αναγέν. Επανωμής (18-57) 15

    Comments are closed.