Bookmarks

    Επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Ελευθερούπολης πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή (19/4) τα μέλη της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας συνοδευόμενα από αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Καβάλα μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό και πολύ φορτισμένο κλίμα. ήταν μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας, με επικεφαλής την Πρόεδρο Φωτεινή Χατζηιωαννίδου, η επίσκεψή τους στο Θεραπευτήριο της Ελευθερούπολης, εκεί που τους υποδέχθηκε ο Υποδιοικητής του Θεραπευτηρίου Γιώργος Φιλιππίδης.

     

    Άπαντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν αφενός για τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται αφετέρου δε και για τις υποδομές πάσης φύσεως που υπάρχουν εκεί. Τα μέλη της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας συνόδευσαν, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης και οι ποδοσφαιριστές Στέλιος Μαραγκός, Τάσος Παγώνης, Θόδωρος Τριποτσέρης και Ευθύμης Κοτίτσας. Τα χαμόγελα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης έδωσαν και πήραν, οι ανταλλαγές ευχών, λόγω του Πάσχα που έρχεται κυριάρχησαν και σίγουρα τα χαμόγελα αισιοδοξίας αποτέλεσαν κυρίαρχο συστατικό της σημαντικότατης αυτής πρωτοβουλίας που αναπτύχθηκε. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές αλλά και η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Καβάλα αγόρασαν λαμπάδες τις οποίες δημιούργησαν με τα ίδια τους τα χέρια τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων της Ελευθερούπολης καθώς επίσης φυτά αλλά και άλλα αξεσουάρ στα πλαίσια της εκδήλωσης «Καλώς Ήρθες Άνοιξη». Βέβαια δεδομένη θα πρέπει να θεωρήσουμε την ικανοποίηση όλων των παιδιών που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο και τα οποία σε μία από τις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα δώσουν το παρών τους, για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη όλων μας ομάδα, τον Α.Ο.Κ. να αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του.

    One Response to “Επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Ελευθερούπολης πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή (19/4) τα μέλη της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας συνοδευόμενα από αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Καβάλα”