Bookmarks

     

    Οι διακρίσεις και οι κατακτήσεις μεταλλίων για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας έρχονται η μία μετά την άλλη και στο 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων της ΕΤΑΒΕ για το 2013 που πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 363 αθλητών από 61 συλλόγους ολόκληρης της χώρας, η επιβράβευση ήρθε περίτρανα. Πιο συγκεκριμένα δύο αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στους συγκεκριμένους αγώνες ανέβηκαν στο υψηλότερο βάθρο κατακτώντας χρυσά μετάλλια και θα στελεχώσουν την επίλεκτη ομάδα Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος. Βέβαια εκτός από τα συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια, ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του τρία ακόμη μετάλλια και πιο συγκεκριμένα δύο αργυρά και ένα χάλκινο.

     

    Ειδικότερα οι αθλητές του συλλόγου που με την αγωνιστικότητά τους ανέβηκαν στο υψηλότερο βάθρο των αγώνων, στην κατηγορία που αγωνίστηκαν και κατέκτησαν χρυσά μετάλλια ήταν οι Γρηγόριος Πιτσής και Δημήτριος Καραμάνης. Μάλιστα με τις συγκεκριμένες μεγάλες διακρίσεις τους οι αθλητές αυτοί θα στελεχώσουν την επίλεκτη ομάδα της Βόρειας Ελλάδος που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε διεθνές μίτινγκ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 27 και 28 Απριλίου.

     

    Πέραν των συγκεκριμένων δύο χρυσών μεταλλίων στο βάθρο ανέβηκαν και οι αθλητές Κωνσταντίνος-Βασίλειος Πέτρου και Μαρία Τριανταφυλλίδου κατακτώντας αργυρά μετάλλια όπως και ο Παναγιώτης Συσσούρκας ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

     

    Την ίδια ώρα και κάποιοι άλλοι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας που έλαβαν μέρος στο 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων της ΕΤΑΒΕ για το 2013, διακρίθηκαν και αυτοί είναι οι εξής: Μαρία Γαλακτίδου, Θόδωρος Δουκίδης, Πασχάλης Ιωάννου, Γιώργος Καλταπανίδης και Δήμητρα-Νεκταρία Λαμπαδίτη.

    Comments are closed.