Bookmarks

     

    Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έπεσε την Κυριακή (24/3), «η αυλαία» του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας για τους τρεις εκπροσώπους του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αφού Άρης Ακροποτάμου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και κυρίως ο Ορφέας Ελευθερούπολης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και το βασικότερο είναι ότι πέτυχαν στους στόχους τους αφού τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.  Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Ακροποτάμου του Νίκου Καραμπετάκη, την προηγούμενη Κυριακή ήθελε έστω και το βαθμό της ισοπαλίας για να κόψει πρώτος «το νήμα» στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και στο ντέρμπι κορυφής της 18ης αγωνιστικής αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Έβρο Σουφλίου (1-1) στέφθηκε πρωταθλητής.

     

    Έτσι τα χαμόγελα είναι δικαιολογημένα στην ομάδα του Χρήστου Παρασκευά μετά το σημαντικό «άθλο» που πέτυχε και την κατάκτηση της 1ης θέσης. Στο «στρατόπεδο» τα χαμόγελα στη νεοφώτιστη ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη είναι δικαιολογημένα. Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος παρά την εντός έδρας ήττα με σκορ (0-3) από τη Δόξα Πετρούσας, την προηγούμενη Κυριακή, τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αλλάζοντας κατηγορία. Πρόκειται για μία πετυχημένη χρονιά για το συγκρότημα του Βυζαντίου που πλέον θα σχεδιάσει τα πλάνα του για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Την ίδια ώρα τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ορφέα Ελευθερούπολης είναι ακόμη μεγαλύτερα. Η ομάδα του υπηρεσιακού προπονητή Άκη Καραβελίδη χρειάζονταν στο ντέρμπι στην έδρα της Προσοτσάνης Δράμας μόνο έναν βαθμό και στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με (0-0) ο Ορφέας πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, πέτυχε στο στόχο του και πλέον άπαντες στην ομάδα της Ελευθερούπολης σκέφτονται τις υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα.

     

    Τα αποτελέσματα 18η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της τελευταίας-18ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν την Κυριακή (24/3), ήταν τα εξής:

    Μ.Α. Νέας Ζίχνης-Ολ. Ροδόπολης 5-3

    Άρης Ακροπόταμου-Έβρος Σουφλίου 1-1

    Αναγέννηση Σερρών-ΠΑΟ Κοσμίου 1-3

    Βυζάντιο Κοκκ.-Δόξα Πετρούσας 0-3

    Προσοτσάνη-Ορφέας Ελευθερούπολης 0-0

     

    Η τελική βαθμολογία

    1. Άρης Ακροποτάμου (26-16) 35

    2. Δόξα Πετρούσας (29-18) 33

    3. Έβρος Σουφλίου (25-16) 33

    4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (27-22) 30

    5. Ορφέας Ελευθερούπολης (19-17) 29

    6. ΠΑΟ Κοσμίου (30-27) 28

    7. Προσοτσάνη (26-23) 26

    8. Αναγέννηση Σερρών (22-30) 17

    9. Μ.Α. Νέας Ζίχνης (21-30) 15

    10. Ολυμπιακός Ροδόπολης (13-39) 8

     

     

    One Response to “Οι τρεις ομάδες του Νομού Καβάλας ολοκλήρωσαν πετυχημένα τις υποχρεώσεις τους στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας – Ανεβαίνουν κατηγορία Ακροπόταμος, Βυζάντιο Κ. και Ορφέας Ελευθερούπολης”