Bookmarks

     

    Παρελθόν από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα αποτελεί από την Τετάρτη (27/3) το μεσημέρι ο Κιλκισιώτης προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος με τον οποίο η Καβαλιώτικη ΠΑΕ έλυσε τη συνεργασία μαζί του. Αφορμή όπως όλα δείχνουν ήταν η ήττα της προηγούμενης Κυριακής στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών από την ομώνυμη ομάδα με σκορ (2-0). Μάλιστα να σημειωθεί, όπως άλλωστε έγινε γνωστό και από την ΠΑΕ Καβάλα, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε, χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαραντάς.

     

    Μάλιστα να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι λίγο πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση ο πρώην προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος βρέθηκε για τελευταία φορά στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών», συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους οποίους αφού τους ευχήθηκε ότι καλύτερο για τη συνέχεια, τους αποχαιρέτησε. Λίγο πριν και γύρω στη 1 το μεσημέρι ο 41 ετών Κιλκισιώτης προπονητής, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη και εκεί αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε χρέη προπονητή των «Αργοναυτών» την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 και παρέμεινε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας λίγο λιγότερο από 4 μήνες και πιο συγκεκριμένα 3 μήνες και 24 ημέρες.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Μάλιστα με αφορμή τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η ΠΑΕ Καβάλα εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο τονίζει τα εξής:

    -«Η ΠΑΕ Νέα Καβάλα ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Νίκο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Χρέη πρώτου προπονητή μέχρι το τέλος της περιόδου αναλαμβάνει ο Μαραντάς Γεώργιος».

     

    Το τελευταίο του «χαρτί»

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης. Ένα ιδιαίτερα δύσκολο αλλά ταυτόχρονα πολύ καθοριστικό παιχνίδι σε επίπεδο βαθμολογικής σημασίας για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης θα παίξουν ίσως το «τελευταίο τους χαρτί» στην προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου οι «Αργοναύτες» να μπουν στα play-off του πρωταθλήματος της Football League. Έτσι λοιπόν για τον Α.Ο.Κ. το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί έναν μεγάλο τελικό προκειμένου κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια τα οποία υπάρχουν ώστε να μπει στα play-off ανόδου στη Superleague. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι «Αργοναύτες» μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Εργοτέλη αλλά και την ήττα (2-0) στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών, έμειναν αρκετά πίσω σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή τους στα play-off του πρωταθλήματος.

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Με νέο προπονητή τον Γιώργο Μαραντά θα συνεχίσει πλέον ο Α.Ο.Κ. για τις περαιτέρω υποχρεώσεις του στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League και την Τετάρτη (27/3) λίγο πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση στα αποδυτήρια της Καβάλας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης τον παρουσίασε, στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ακολούθησε η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Σε αγωνιστικό επίπεδο και για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα απουσιάσει από το βασικό σχήμα του Α.Ο.Κ. ο επιθετικός Τενέμα Εντιαγέ ο οποίος αποβλήθηκε μετά την ανόητη ενέργειά του, εκτός φάσης να χτυπήσει αντίπαλό του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Μάλιστα οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ Καβάλα βρίσκονται σε αναμονή της ποινής που θα επιβληθεί από το αρμόδιο όργανο της Football League για το μέγεθος της ποινής της τιμωρίας του. Σε ότι έχει να κάνει με τον Μπαρί Ουζμάν Πάτο που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες εξέτισε την μία αγωνιστική της ποινής της τιμωρίας του και υπολογίζεται στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά και το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του μέσου ποδοσφαιριστή της Καβάλας Ευθύμη Κοτίτσα να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης εξακολουθεί να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του και ενδεχομένως να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Αθήνας. Κατά τα άλλα ο Γιώργος Μαραντάς δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα και ήδη με την προγραμματισμένη για χθες απογευματινή προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο δύσκολο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλων Σμύρνης.

     

    Ο Γ. Φουκάκης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Γεώργιος Φουκάκης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Κρήτης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (31/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Απόλλων Σμύρνης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιππος Λιανδράκης και Ιωάννης Κουράκης με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Γεώργιο Κυριαζίδη (Ε.Π.Σ. Έβρου) και παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Δαγκλή της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

    Τα αποτελέσματα – 30η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα τα οποία σημειώθηκαν την προηγούμενη Τετάρτη (27/3) για την εμβόλιμη-30η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι τα εξής:

    Ολυμπιακός Β.-Δόξα Δράμας 2-0

    Πιερικός-Ηρακλής 0-1

    Αν. Γιαννιτσών-Παναιτωλικός 0-3

    Απόλλων Σμ.-Καλλιθέα 0-0

    Αν. Επανομής-Εθνικός Γαζ. 0-0

    Ηρακλής Ψαχνών-Καβάλα 2-0

    Πανσερραϊκός-Παναχαϊκή 2-1

    Εργοτέλης-Βύζας Μεγάρων

    Καλλιθέα-Θρασύβουλος 1-0

    Λάρισα-Νίκη Βόλου 1-1

    Ρεπό είχε ο Φωκικός

     

    Η βαθμολογία

    1. Εργοτέλης (27-17) 53

    2. Ολυμπιακός Βόλου (32-13) 52

    3. Απόλλων (29-16) 52

    4. Πανσερραϊκός (27-22) 48

    5. Λάρισα (30-14) 47

    6. Παναιτωλικός (35-17) 46

    7. ΑΕΠ Ηρακλής (33-19) 46

    8. Νίκη Βόλου (29-18) 45

    9. Ηρακλής Ψαχνών (29-22) 45

    10. Καλλονή (23-14) 44

    11. Δόξα Δράμας (25-20) 44

    12. Καβάλα (23-20) 40

    13. Καλλιθέα (30-28) 38

    14. Eθνικός Γαζώρου (21-24) 31

    15. Πιερικός (20-34) 30

    16. Φωκικός (17-31) 28

    17. Αναγέν. Γιαννιτσών (23-42) 27

    18. Παναχαϊκή 2005 (21-29) 24

    19. Θρασύβουλος (10-29) 21

    20. Βύζας Μεγάρων (13-36) 18

    21. Αναγέν. Επανωμής (15-47) 15

     

    Η επόμενη- 31η αγωνιστική

    Σημαντικό ενδιαφέρον υπάρχει στις αναμετρήσεις που διεξάγονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (30-31/3) για την 31η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Πιο συγκεκριμένα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Α.Ο.Κ. υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι από πλευράς βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν για την 31η αγωνιστική στη Football League είναι τα εξής:

    Δόξα Δράμας-Ηρακλής

    Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Β.

    Καλλονή-Πιερικός

    Εθνικός Γαζ.-Αν. Γιαννιτσών

    Καβάλα-Απόλλων Σμύρνης

    Παναχαϊκή-Αν. Επανομής

    Βύζας Μεγ.-Ηρακλής Ψαχνών

    Θρασύβουλος-Πανσερραϊκός

    Φωκικός-Εργοτέλης

    Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

    Ρεπό έχει η Λάρισα

    One Response to “Έφυγε την Τετάρτη (27/3) ο Κιλκισιώτης τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος και παρέμεινε ως πρώτος προπονητής στον ΑΟΚ ο Γιώργος Μαραντάς – Σε εξέλιξη η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή (31/3) με τον Απόλλων Σμύρνης”