Bookmarks

     

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν από σήμερα Τετάρτη (13/2) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μετά το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα (11/2) ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος προκειμένου να ξεκουραστούν. Έτσι οι παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά συγκεντρώθηκαν σήμερα Τετάρτη (13/2) στα αποδυτήρια της ομάδας και ακολούθως μετέβησαν, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της βροχόπτωσης, στο κλειστό γυμναστήριο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και ακολούθησε προπόνηση.

     

    Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (17/2) με τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησε μετ’ εμποδίων που προέκυψαν από τον άσχημο καιρό. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του Κιλκισιώτη προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, έπεσε κυρίως σε ασκήσεις με την μπάλα αλλά και σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

     

    Ελαχιστοποιούνται τα προβλήματα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο και εν όψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τα προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο δείχνουν να ελαχιστοποιούνται, και το γεγονός αυτό είναι αντιληπτό ότι βοηθάει τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του στο να σχεδιάσουν όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα τους για το παιχνίδι κόντρα στους Βολιώτες. Έτσι λοιπόν ο Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Μάρκος Ντο Σάντος όσο και στον Παντελή Ντουτσαρίδη. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν συμπληρώσει από 4 κίτρινες κάρτες ο καθένας και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους την εξέτισαν την προηγούμενη Κυριακή (10/2) στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στα Γιαννιτσά. Βέβαια από την άλλη πλευρά είναι γνωστό ότι ο Ιβάν Τάσιτς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες ενώ 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πλιάγκας. Ωστόσο οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές, δε δηλώθηκαν για να εκτίσουν τις ποινές των τιμωριών τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά σε αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν. Βέβαια ο Δημήτρης Πλιάγκας είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και για το λόγο αυτό τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Τα νέα για τον Ευθύμη Κοτίτσα μάλλον χαρακτηρίζονται ευχάριστα αφού ο ποδοσφαιριστής που δεν ταξίδεψε στα Γιαννιτσά, δείχνει ότι έχει αποθεραπευτεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό και το σίγουρο είναι ότι θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

     

    Κινητικότητα από τον κόσμο

    Την ίδια ώρα μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο θα αυξάνεται η κινητικότητα των Καβαλιωτών φιλάθλων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες τόσο από πλευράς των «Γαλάζιων Αργοναυτών» όσο και από μέρους της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας έτσι ώστε οι Καβαλιώτες φίλαθλοι την ερχόμενη Κυριακή (17/2) να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Άλλωστε άπαντες, είτε βρίσκονται εντός είτε και εκτός αποδυτηρίων των «Αργοναυτών» γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου μιας και ο Α.Ο.Κ., κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, πλησιάζει ακόμη πιο πολύ τη συμμετοχή του στα play-off. Έτσι την ερχόμενη Κυριακή (17/2) οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και με την παρουσία τους, να δώσουν δύναμη και ώθηση στους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου προκειμένου η ομάδα να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου, κατακτώντας την 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

     

    Ο Ιωάννης Καμπαξής σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ιωάννης Καμπαξής της Ε.Π.Σ. Ευβοίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Ολυμπιακού Βόλου την ερχόμενη Κυριακή (17/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βασίλειος Καμπούρης και Γεώργιος Πασχαλίδης με 4ο διαιτητή τον Γεώργιο Μαστακά (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Ιωαννίδη (Ε.Π.Σ. Σερρών).

     

    2 Responses to “Στις προπονήσεις επέστρεψαν από σήμερα Τετάρτη (13/2) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μετά το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα (11/2) ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος – Δυναμικό παρών θα πρέπει να δώσει ο κόσμος την Κυριακή (17/2) στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου”