Bookmarks

     

    Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Α.Ο.Κ. την προηγούμενη Δευτέρα (25/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με (2-0) στο τέλος παραχώρησε την ισοπαλία με σκορ (2-2). Τα εύκολα δύσκολα λοιπόν για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου για τον οποίο κάποιοι παίκτες, «έπεσαν στην καλοστημένη παγίδα» των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Γαζώρου, οι οποίοι μετέφεραν το δικό τους άγχος και το δικό τους εκνευρισμό στους «Αργοναύτες» κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα.

     

    Μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου στη σύρραξη που δημιουργήθηκε κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων στα αποδυτήρια είχαμε την αποβολή του Παντελή Ντουτσαρίδη. Κατά συνέπεια ο Α.Ο.Κ. ήταν υποχρεωμένος να αγωνιστεί για ένα ολόκληρο ημίχρονο με έναν παίκτη λιγότερο δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Δηλμπέρη να αντιδράσουν, να μειώσουν σε (2-1), μετά τα γκολ των Ντουτσαρίδη και Εντιαγέ στο πρώτο ημίχρονο και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και να πάρουν τον ανέλπιστο βαθμό της ισοπαλίας.

     

    Ξεκινάει η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία περιλαμβάνει χαλάρωμα για όσους ποδοσφαιριστές ήταν βασικοί στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου και κανονική προπόνηση για όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., ξεκινάει αύριο Τετάρτη (27/2) το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της Κυριακάτικης (3/3) αναμέτρησης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την Παναχαϊκή. Σήμερα Τρίτη (26/2) ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν. Μοναδικός στόχος για τους «Αργοναύτες» κόντρα στην Παναχαϊκή είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης προκειμένου η ομάδα να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου. Ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πλιάγκα ο οποίος είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του στις αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό και τον Εθνικό Γαζώρου. Κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Τενέμα Εντιαγέ μάλλον δεν ενοχλούν αλλά ωστόσο ο έγχρωμος επιθετικός των «Αργοναυτών» τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας προκειμένου εξ ολοκλήρου να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

     

    Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου

    Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τον Εθνικό Γαζώρου ο Νίκος Παπαδόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε τα εξής:

    -«Στο πρώτο ημίχρονο αν και δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με πράγματα τα οποία εμείς έχουμε δουλέψει μέσα στο γήπεδο και ξέρουμε ποια είναι αυτά. Μάλιστα προηγηθήκαμε με σκορ (2-0). Θα έλεγα ότι με την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου για να μη χαρακτηρίσω ακριβώς το τι κάναμε, γιατί είμαι αρκετά εκνευρισμένος, δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλό μας προκειμένου να πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, παίζοντας εμείς με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντουτσαρίδη.  Θέλω να σταθώ εκεί λίγο και να πω ότι όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα πρέπει να προστατεύουν την ομάδα και τους παίκτες και όχι το εγώ τους. Εκεί έπρεπε με τη λήξη του ημιχρόνου να μπουν όλοι μέσα για να προστατέψουν την ομάδα και όχι μόνο ο προπονητής. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι παίξαμε καλή άμυνα για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, δεν κινδυνεύσαμε, χάσαμε 3 ευκαιρίες και όπως έγινε και στο παιχνίδι μέσα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό έτσι και σήμερα χάσαμε τα παιχνίδια και τους βαθμούς στο τελευταίο λεπτό. Εκεί που θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο και καθαρότερο μυαλό ώστε να μη βάλουμε κάποιο γκολ αλλά να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας για να κερδίσουμε χρόνο. Αυτό το οποίο με προβληματίζει γιατί πιθανόν να με ρωτήσετε για τη διαιτησία και δε θα ασχοληθώ καθόλου μ’ αυτήν είναι το ότι η ομάδα μου έχει πάρει 3 κίτρινες κάρτες τις οποίες δέχτηκαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμπληρώνουν 4 ή 7 κίτρινες κάρτες αντίστοιχα. Είναι εντελώς τυχαίο αυτό; Εμείς θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε την προσπάθειά μας για τους στόχους που έχουμε θέσει, εγώ βρίσκομαι εδώ για να βάλω την ομάδα στα play-off και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας της Football League. Θα ήθελα παράλληλα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και πραγματικά είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Με τον τρόπο που δουλεύουν και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Εγώ μάλιστα είμαι αυτός που θα σταθώ δίπλα τους και στο κακό αποτέλεσμα γιατί ακολουθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για μας την Κυριακή (3/3) με την Παναχαϊκή και πάση θυσία θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για μας δε χάθηκε τίποτα και για τους στόχους που έχουμε βάλει, μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου».

     

    -Μετά από σχετική ερώτηση που τέθηκε για την αντικατάσταση του Τενέμα Εντιαγέ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Κιλκισιώτης προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής:

    -«Ο Εντιαγέ έκανε μόνο μία προπόνηση και αυτή την προηγούμενη Κυριακή μετά το πρόβλημα που προέκυψε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, είχε πόνους, δεν ήταν 100% έτοιμος και τον αντικατέστησα γι’ αυτόν το λόγο αλλά και για λόγους τακτικής. Γι’ αυτούς τους δύο λόγους προχώρησα στην αντικατάστασή του. Βέβαια υπήρχαν και τα νεύρα από πλευράς του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή γιατί ο βοηθός διαιτητή μου είπε ότι ο Εντιαγέ ήταν εκνευρισμένος και υπήρχε το ενδεχόμενο να δεχτεί και δεύτερη κίτρινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο».

     

    -Μετά από άλλη ερώτηση για το εάν θα υπάρξουν τιμωρίες για τα νεύρα που παρατηρήθηκαν κυρίως στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του Παντελή Ντουτσαρίδη ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος σημείωσε:

    -«Υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να τα αφήνουμε αυτά να περνάνε έτσι. Πάνω απ’ όλα είμαστε ομάδα, θα πρέπει να κρατήσουμε την πειθαρχία εντός και εκτός αποδυτηρίων και αυτό είναι ένα θέμα δικό μας».

     

    Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπρατσιάνι

    Από πλευράς των ποδοσφαιριστών της Καβάλας δηλώσεις έκανε ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ο οποίος μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ δήλωσε τα εξής:

    -«Πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι κυρίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα, συνεχίζουμε ωστόσο με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς ενώ παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας και οι οποίοι μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για μας ακολουθεί το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και εκεί θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που θέλουμε τόσο πολύ και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.

     

    Τα αποτελέσματα 24η αγωνιστική

    Πανσερραϊκός-Δόξα Δρ. 0-1

    Εργοτέλης-Ηρακλής Ψ. 1-0

    Καλλιθέα-Αν. Επανομής 5-0

    Λάρισα-Αν. Γιαννιτσών 3-0

    Νίκη Βόλου-Πιερικός 1-1

    Φωκικός-Ολυμπιακός Β.

    Θρασύβουλος-Ηρακλής 0-2

    Βύζας Μ.-Παναιτωλικός 0-3

    Παναχαϊκή-Καλλονή 0-0

    Καβάλα-Εθνικός Γαζώρου 2-2

    Ρεπό έχει ο Απόλλων Σμ.

     

    Η βαθμολογία

    1. Εργοτέλης (22-13) 44

    2. Ηρακλής Ψαχνών (23-14) 39

    3. Λάρισα (27-12) 39

    4. Απόλλων (23-15) 38

    5. Πανσερραϊκός (21-18) 37

    6. Ολυμπιακός Βόλου (24-12) 36

    7. Νίκη Βόλου (24-16) 36

    8. ΑΕΠ Ηρακλής (26-17) 35

    9. Καλλονή (18-13) 35

    10. Παναιτωλικός (26-15) 34

    11. Δόξα Δράμας (20-16) 34

    12. Καβάλα (20-16) 33

    13. Πιερικός (17-25) 29

    14. Eθνικός Γαζώρου (21-20) 29

    15. Καλλιθέα (26-25) 27

    16. Αναγέν. Γιαννιτσών (20-33) 25

    17. Φωκικός (15-25) 22

    18. Παναχαϊκή 2005 (15-20) 20

    19. Θρασύβουλος (9-23) 17

    20. Αναγέν. Επανωμής (12-39) 12

    21. Βύζας Μεγάρων (11-33) 11

    Comments are closed.