Bookmarks

     

     

     

     

     

    Στο Ολυμπιακό μουσείου αθλητισμού της Θεσσαλονίκης έδωσε το παρών του ο Αθλητικός σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας, το Σάββατο (23/2) σε μια ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος προκειμένου να βραβεύσει, αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της και οι οποίοι διακρίθηκαν και ξεχώρισαν με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις για το έτος 2012. Ήταν μία ακόμη επιβράβευση για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια βάζει τη δική του πετυχημένη «σφραγίδα» αποτελώντας ένα «κόσμημα» για το ίδιο το άθλημα αλλά και γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό. 

     

    Πλήθος κόσμου, αθλητών, γονέων και παραγόντων κατέκλεισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Ολυμπιακού μουσείου αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη επιβραβεύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τους αθλητές για την προσπάθεια και την αγάπη τους στον αθλητισμό.

    Οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας που βραβεύτηκαν ήταν οι εξής:

    1. Συσούρκας Παναγιώτης Χρυσό Πανελλήνιο Μετάλλιο 2. Πιτσής Γρηγόρης Χρυσό Πανελλήνιο Μετάλλιο 3. Λαμπαδίτη Δήμητρα – Νεκταρία Χρυσό διασυλλογικό Μετάλλιο (ΕΤΑΒΕ).

    Να σημειωθεί το γεγονός ότι από την πλευρά του ο πετυχημένος προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου στις δηλώσεις που έκανε ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη για αυτό που κάνουν και να έχουν στο μέλλον μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις σε Ελληνικό αλλά και Διεθνές επίπεδο.

     

    One Response to “Βραβεύσεις αθλητών του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο Ολυμπιακό μουσείο αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (23/2)”