Bookmarks

     

    Την Κυριακή 10 Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν οι μικροί αλλά και μεγάλοι τελικού των πρωταθλημάτων Κ13 και Κ15 που και φέτος διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από το σχετικό δελτίο τύπου το  οποίο εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή οι συγκεκριμένοι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό γήπεδο. Παράλληλα την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας τη Δευτέρα (4/3).

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μάλιστα σ’ αυτό γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής καθώς επίσης και οι «καμπάνες»-ποινές οι οποίες επιβλήθηκαν τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και σε παράγοντες, εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας.

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

     

    1. Έγιναν γνωστές, οι ομάδες που στη φετινή χρονιά θα λάβουν μέρος στον τελικό του πρωταθλήματος (Κ15). Οι ομάδες αυτές είναι οι, Ακαδημία Αθλητές Καβάλας και η Ακαδημία Ελπίδες. Την ημέρα του τελικού, θα αγωνισθούν στο μικρό τελικό για την κατάκτηση της 3ης και 4ης θέσης, οι ομάδες Βρασίδας Ν.Περάμου και Ναζιανζός Ν. Καρβάλης.

     

    2. Για τον τελικό του πρωταθλήματος (Κ13) έχει προκριθεί η ομάδα του Κεραυνού Κρηνίδων ενώ απομένει η τέλεση του αγώνα Ακαδημία Ελπίδες Άρης Πρίνου ο οποίος θα τελεσθεί την Κυριακή 3-3-2013 στο γήπεδο Κεραμωτής προκειμένου να αναδειχθεί η δεύτερη ομάδα που θα αγωνισθεί στον τελικό. Η ηττημένη ομάδα του ανωτέρου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό την ομάδα του Ηρακλή Καβάλας για την διεκδίκηση της 3ης θέσης.

     

    3. Οι τελικοί και μικροί τελικοί των πρωταθλημάτων (Κ13) και (Κ15) θα διεξαχθούν στο ενωσιακό στάδιο το πρωί της Κυριακής 10-3-2013. Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας τη Δευτέρα 4-3-2013.

     

    4. Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26-2-2013 η κλήρωση των αγώνων για τα πρωταθλήματα (Κ11) και (Κ9) οι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου 2013. Το πρωτάθλημα (Κ11) θα διεξαχθεί σε οχτώ (8) ομίλους εκ των οποίων προκρίνεται η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου.

     

    5. Το πρωτάθλημα (Κ9) θα διεξαχθεί σε (5) ομίλους εκ των οποίων θα προκριθεί η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι από τους τέσσερις (4) πρώτους ομίλους. Οι ομάδες του ομίλου (Κ9) και (Κ11) της Θάσου υποχρεούνται να υποδείξουν από δύο (2) διαιτητές προκειμένου να διαιτητεύσουν τους αγώνες τους.

     

    6. Η γηπεδούχος ομάδα είναι υποχρεωμένη να αποστείλει στην ένωση, το αργότερο μέχρι την πρώτη Πέμπτη μετά τον αγώνα, το φύλλο αγώνα, υπογεγραμμένο από τους εκπροσώπους των δύο διαγωνιζομένων ομάδων. Σε αντίθετη περίπτωση θα την επιβάλεται το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπει η προκήρυξη.

     

    7. Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας μεταξύ των ομάδων Βύρων Καβάλας-Άρης Ακροποτάμου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13-3-2013 και ώρα 5.30.μ.μ. στο γήπεδο Ελευθ/λης.

     

    8. Ο αναβληθείς ποδοσφαιρικός αγώνας της μικτής μας ομάδας νέων, με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Θράκης, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6-3-2013 και ώρα 3.μ.μ. στο ενωσιακό μας γήπεδο.

    9. Μετά την απολογία τους τιμωρήθηκαν για επεισόδια το σωματείο Κεραυνός Κρηνίδων με δύο δυο (2) αγωνιστικές το γήπεδο Κρηνίδων με αναστολή και διακόσια (200)€ χρηματικό πρόστιμο και το σωματείο Θεαγένης Θάσου με δύο (2) αγωνιστικές το γήπεδο Λιμένα με αναστολή και εκατόν πενήντα (150)€ χρηματικό πρόστιμο.

     

    10. Παρακαλούνται όσοι κατέθεσαν αίτηση, να παρακολουθήσουν τη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C που θα γίνει στην Καβάλα 24 Μαρτίου 2013, υποχρεούνται εντός έξι (6) ημερών από σήμερα, να καταθέσουν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.Κ. τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που προβλέπει η προκήρυξη της σχολής.

     

    11. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Θράκη Γραβούνας κ. Χρυσαλίδης Π.

     

    12. Καλείται σε απολογία ο ποδοσφαιριστής του σωματείου Θράκη Γραβούνας κ. Χουίδης Σπύρος την Τρίτη 5-3-2013 και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Θράκη Γραβούνας-ΑΕ Πιερέων.

     

    13. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Πασχαλίδης Βύρων Καβάλας 1 αγωνιστική

    Λιάπης Γ. Απόλλων Χρυσοχωρίου 1 αγωνιστική

    Μοσχοφίδης Ι.            Κεραυνός Πέρνης 1 αγωνιστική

    Σχίζας Ν. Ασπίς Πολυστύλου 3 αγωνιστικές

    Τερζόπουλος Χρ. ΠΟ Κεραμωτής 2 αγωνιστικές

    Καπούνας Π. Θράκη Γραβούνας 1 αγωνιστική

    Σαμαράς Κ. Θράκη Γραβούνας 1 αγωνιστική

    Καρακότσαλης Ι. ΑΕ Πιερέων 2004 1 αγωνιστική».

     

    One Response to “Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό γήπεδο οι μικροί και μεγάλοι τελικοί των πρωταθλημάτων Κ13 και Κ15 που διοργανώνει και φέτος η Ε.Π.Σ. Καβάλας”