Bookmarks

    Με ζωγραφισμένα, διάπλατα τα χαμόγελά τους επέστρεψαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/2) στην Καβάλα, τα μέλη της αποστολής του Α.Ο.Κ. μετά το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από το Αγρίνιο και φυσικά μετά τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασαν οι «Αργοναύτες», στο Αγρίνιο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Ένας βαθμός ιδιαίτερα σημαντικός για το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου που φέρνει τον Α.Ο.Κ. ακόμη πιο κοντά στο στόχο της εισόδου στα play-off και κατ’ επέκταση στη διεκδίκηση της ανόδου στο πρωτάθλημα της Superleague.

     

    Δικαιολογημένα τα χαμόγελα

    Έτσι δικαιολογημένα είναι τα χαμόγελα που επικρατούν στις τάξεις τόσο εκείνων οι οποίοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ όσο και της φίλαθλης κοινής γνώμης η οποία βλέπει τον Α.Ο.Κ. από αγωνιστική σε αγωνιστική να βελτιώνεται και κυρίως στις 4 τελευταίες αγωνιστικές να έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι άπαντες στο στρατόπεδο της Καβάλας σκέφτονται τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις που ακολουθούν για την 24η και την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Εθνικό Γαζώρου την ερχόμενη Δευτέρα (25/2) στις 7 το απόγευμα (ζωντανή μετάδοση Otenet) αλλά και την επόμενη Κυριακή (3/3) με την Παναχαϊκή. Μάλιστα όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Α.Ο.Κ. θα προσπαθήσει να ξεπεράσει με επιτυχία τα συγκεκριμένα δύο εμπόδια, θα πάρει τους 6 βαθμούς της νίκης και θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Χαλάρωμα και προπόνηση

    Γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/2) επέστρεψε η αποστολή του Α.Ο.Κ. μετά το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από το Αγρίνιο και σήμερα (21/2) η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε κανονικά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό πραγματοποίησαν χαλάρωμα και γυμναστήριο ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. προπονήθηκαν κανονικά. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Γιάννης Χλωρός που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι μέσα στο Αγρίνιο ενώ από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Πλιάγκας που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει τις 2 αγωνιστικές της τιμωρίας του στις αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό και με τον Εθνικό Γαζώρου. Σε ότι έχει να κάνει με το ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας να τονίσουμε ότι ο Τενέμα Εντιαγέ αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις αλλά το πρόβλημα του τραυματισμού του δεν ανησυχεί καθόλου με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Γάζωρο. Όμως ο Εντιαγέ βρίσκεται στα πρόθυρα, «καμπάνας» από την ΠΑΕ Καβάλα μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό και φιλοσοφία του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να σέβονται τόσο τους φιλάθλους του Α.Ο.Κ. όσο και της αντίπαλης ομάδας. Έτσι θέμα χρόνου είναι ο Κιλκισιώτης προπονητής να εισηγηθεί την τιμωρία του ποδοσφαιριστή, στη Διοίκηση και ειδικότερα στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη, σχετικά με το πειθαρχικό παράπτωμα του Εντιαγέ. Στα αγωνιστικά επίσης ο Καπνόπουλος αποθεραπεύτηκε πλήρως ενώ ο Ζιαμπάρης εξακολουθεί να είναι τραυματίας και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

     

    Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Παναγιώτης Συμεωνίδης της Ε.Π.Σ. Πιερίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Εθνικό Γαζώρου την ερχόμενη Δευτέρα (25/2) στις 7 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο Σωτήριος Λιώλιας (Ε.Π.Σ. Έβρου) και ο Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Ε.Π.Σ. Έβρου) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Νικόλαο Τεβεκέλη (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Αναστάσιο Ντοσίδη (Ε.Π.Σ. Θράκης).

     

     

     

     

    Comments are closed.