Bookmarks

     

    Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα για τα σοβαρά κρούσματα απειθαρχίας που παρατηρήθηκαν κυρίως στην ανάπαυλα του αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Εθνικό Γαζώρου και τα οποία, «παρέσυραν» την αγωνιστική απόδοση του Α.Ο.Κ. που υποχρεώθηκε στο τέλος σε ανέλπιστη ισοπαλία με σκορ (2-2). Αποτέλεσμα της απειθαρχίας που παρατηρήθηκε ήταν η «έκρηξη» του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη ο οποίος μιλώντας στο www.kavalagoal.gr υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι: «Τα δείγματα απειθαρχίας που παρουσιάστηκαν είναι ασυγχώρητα και ταυτόχρονα αδικαιολόγητα».

     

    Χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσαλίκης την Τρίτη (26/2) έκανε δηλώσεις στο www.kavalagoal.gr:

    -«Θεωρώ αδιανόητο η ομάδα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με (2-0), και μέσα από τα «χέρια της» να αφήνει την μοναδική ευκαιρία στους παίκτες του Εθνικού Γαζώρου και να παίρνουν την απροσδόκητη γι’ αυτούς ισοπαλία. Τα δείγματα απειθαρχίας που παρουσιάστηκαν είναι ασυγχώρητα και ταυτόχρονα αδικαιολόγητα. Δε θα περάσουν απαρατήρητα, θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα μέσα αλλά και έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας με τέτοιου είδους ενέργειες να προσβάλλει το σύλλογο, την ιστορία του και κυρίως τον κόσμου του. Ο Α.Ο.Κ. «πλήρωσε» τα νεύρα κάποιων, «πέταξε» δύο βαθμούς στο καναβάτσο και όσοι ευθύνονται γι’ αυτό θα εισπράξουν το τίμημά τους. Παράλληλα θα ήθελα αφού ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του, να ζητήσω συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο μας τόσο για την κακή εικόνα που δείξαμε στην ανάπαυλα του αγώνα όσο και για την απροσδόκητη ισοπαλία».

    Με βάση λοιπόν τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες ή ημέρες να δρομολογηθούν εξελίξεις και πιθανότατα να υπάρξουν κάποιες τιμωρίες στα «κρούσματα απειθαρχίας» που παρατηρήθηκαν.

     

    Στο βοηθητικό η προπόνηση

    Μετά το ρεπό που έδωσε ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος στους ποδοσφαιριστές του την προηγούμενη Τρίτη (26/2) προκειμένου να ξεκουραστούν από την προσπάθεια που καταβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, οι παίκτες της Καβάλας επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη (27/2) το απόγευμα στα αποδυτήρια της ομάδας για την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Μία προπόνηση όπου το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

     

    Αναβλήθηκε η «κατασκοπεία»

    Στο Καυταντζόγλειο στάδιο επρόκειτο να βρεθεί σήμερα (27/2) το μεσημέρι ο Κιλκισιώτης προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος προκειμένου να «κατασκοπεύσει» την προσεχή αντίπαλο του Α.Ο.Κ. για την 25η αγωνιστική της Football League, ομάδα της Παναχαϊκής που αγωνίστηκε στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και γνώρισε την ήττα με σκορ (2-0). Ωστόσο λόγω της προγραμματισμένης για σήμερα Τετάρτη (27/2) απογευματινής προπόνησης η «κατασκοπεία» του Νίκου Παπαδόπουλου ματαιώθηκε αφού άπαντες βρέθηκαν στην προγραμματισμένη προπόνηση.

     

    Τα αγωνιστικά στο προσκήνιο

    Το σίγουρο είναι ότι δικαιολογημένα το μυαλό όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» είναι στραμμένο στην εντός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (3/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Και αυτό γιατί στην κυριολεξία «κίτρινος πυρετός» έχει χτυπήσει την ομάδα της Καβάλας με αποκορύφωμα τις κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν ποδοσφαιριστές της στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Ο Ιβάν Τάσιτς που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες πριν από το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, σ’ αυτό δέχτηκε την έβδομη αλλά ήδη από πλευράς των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα είχε δηλωθεί ώστε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Σε ότι έχει να κάνει με τις 7 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε, ο Σέρβος μεσοαμυντικός Ιβάν Τάσιτς δηλώθηκε για να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του στο εκτός έδρας παιχνίδι στη Φυλή με τον Θρασύβουλο και στην αναμέτρηση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» με τον Εργοτέλη. Από κει και πέρα στο «στρατόπεδο» των «Αργοναυτών» βρίσκονται εν αναμονή της ανακοίνωσης της ποινής για το μέσο του Α.Ο.Κ. Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου. Μάλιστα στην ΠΑΕ Καβάλα θεωρούν ως πιθανότερη την τιμωρία με δύο αγωνιστικές για τον αμυντικό χαφ Παντελή Ντουτσαρίδη. 4 κίτρινες κάρτες να τονίσουμε ότι συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου ο Ευθύμης Κοτίτσας με τους ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ να αναζητούν τον αγώνα που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Γιάννη Χλωρού ο οποίος δεν ξέφυγε και αυτός από τις κίτρινες κάρτες του ρέφερι από την Κατερίνη Παναγιώτη Συμεωνίδη και στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου συμπλήρωσε τις 7. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Δημήτρης Πλιάγκας που είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες πλέον τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας αφού στις αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό και τον Εθνικό Γαζώρου εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του. Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή θα είναι και ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής Ντάνιελ Κούτεφ ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως. Αρχικά ο Κούτεφ είχε συμπεριληφθεί στην 20άδα της αποστολής για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου αλλά τελικά κυρίως για προληπτικούς λόγους ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος τον άφησε εκτός 18άδας. Κατά τα άλλα ο νεαρός Καπνόπουλος έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του μπήκε ο Νίκος Ζιαμπάρης που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Τέλος να σημειωθεί ότι ο Τενέμα Εντιαγέ που αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου συνεχίζει να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις αλλά ωστόσο ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

     

    Η 25η αγωνιστική για τη Football League

    Σε δύο «δόσεις έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η 25η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Football League με τον Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι υποδέχεται την Παναχαϊκή, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League και το πρόγραμμά της έχει ως εξής:

     

    Κυριακή 3 Μαρτίου

    (15.00)

    Δόξα Δράμας Ηρακλής Ψαχνών

    Αναγέννηση Επανομής-Πανσερραϊκός

    Γιαννιτσά-Καλλιθέα

    Ηρακλής Θεσ.-Νίκη Βόλου

    Παναιτωλικός-Φωκικός

    Καλλονή-Θρασύβουλος

    Εθνικός Γαζώρου-Βύζας Μεγάρων

    Καβάλα-Παναχαϊκή

    (18.30)

    Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα

     

    Δευτέρα 4 Μαρτίου

    (19.00)

    Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης

     

    Η βαθμολογία

    Με το εξ αναβολής παιχνίδι μεταξύ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της Παναχαϊκής (2-0) που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά η βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα έχει ως εξής:

     

    1. Εργοτέλης (22-13) 44

    2. Ηρακλής Ψαχνών (23-14) 39

    3. Λάρισα (27-12) 39

    4. Απόλλων (23-15) 38

    5. ΑΕΠ Ηρακλής (28-17) 38

    6. Πανσερραϊκός (21-18) 37

    7. Ολυμπιακός Βόλου (24-12) 36

    8. Νίκη Βόλου (24-16) 36

    9. Καλλονή (18-13) 35

    10. Παναιτωλικός (26-15) 34

    11. Δόξα Δράμας (20-16) 34

    12. Καβάλα (20-16) 33

    13. Πιερικός (17-25) 29

    14. Eθνικός Γαζώρου (21-20) 29

    15. Καλλιθέα (26-25) 27

    16. Αναγέν. Γιαννιτσών (20-33) 25

    17. Φωκικός (15-27) 22

    18. Παναχαϊκή 2005 (15-20) 20

    19. Θρασύβουλος (9-23) 17

    20. Αναγέν. Επανωμής (12-39) 12

    21. Βύζας Μεγάρων (11-33) 11

     

    One Response to “Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα για τα σοβαρά κρούσματα απειθαρχίας που παρατηρήθηκαν κυρίως στην ανάπαυλα του αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Εθνικό Γαζώρου και τα οποία, «παρέσυραν» την αγωνιστική απόδοση του Α.Ο.Κ. που υποχρεώθηκε στο τέλος σε ανέλπιστη ισοπαλία με σκορ (2-2)”