Bookmarks

     

    Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τους τρεις εκπροσώπους του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και τα χαμόγελα είναι διάπλατα στις ομάδες του Άρη Ακροποτάμου και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος που κατάφεραν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους σημαντικά «τρίποντα» σε αντίθεση με το συγκρότημα του Ορφέα το οποίο γνώρισε την ήττα μακριά από το γήπεδό του στην εκτός έδρας αναμέτρηση που έδωσε στην Αναγέννηση Σερρών.

     

    Πιο συγκεκριμένα η πρωτοπόρος ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη έφυγε όπως αναμένονταν, αλώβητη από την έδρα του ουραγού Ολυμπιακού Ροδόπολης. Οι παίκτες του Άρη Ακροποτάμου χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση, έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, προηγήθηκαν με σκορ (0-2) και στο τέλος πανηγύρισαν το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα με (1-2). Μία νίκη η οποία σταθεροποιεί την ομάδα του Ακροποτάμου στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα και η οποία αναμφισβήτητα έχει βάλει τις ιδανικότερες βάσεις για την κατάληψη της 1ης θέσης. Στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος, το τοπικό Βυζάντιο, δεν αντιμετώπισε ουσιαστικά προβλήματα απέναντι στην ομάδα της Προσοτσάνης Δράμας. Η αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε το χαρακτήρα ντέρμπι, ωστόσο στην εξέλιξή του οι παίκτες του Γιώργου Στρατηλάτη απέδειξαν ακριβώς το αντίθετο. Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα «μέτρα» τους από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και στο τέλος, ανεβάζοντας κατά διαστήματα τους ρυθμούς τους, η ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος πήρε το πολύτιμο γι’ αυτήν «τρίποντο» με σκορ (3-1) και παρέμεινε στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Ο τρίτος της παρέας του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα ο Ορφέας Ελευθερούπολης δεν τα κατάφερε στην έδρα της Αναγέννησης Σερρών. Και αυτό γιατί οι παίκτες του Στέλιου Κατρακυλάκη δεν ανταποκρίθηκαν όσο έπρεπε στις απαιτήσεις του αγώνα με αποτέλεσμα η ομάδα των Σερρών να φτάσει τελικά έστω και δύσκολο στο πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ (1-0). Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η ήττα την οποία γνώρισε ο Ορφέας Ελευθερούπολης στην έδρα του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών με σκορ (1-0) έφερε ανακατατάξεις στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας και αυτό γιατί το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και ομόφωνα αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Κατρακυλάκη. Μάλιστα το Δ.Σ. του Ορφέα αποφάσισε στο να αναθέσει τα καθήκοντα του υπηρεσιακού προπονητή στον τερματοφύλακα της ομάδας Άκη Καραβελίδη, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε.

     

    Τα αποτελέσματα 16η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα τα οποία σημειώθηκαν την Κυριακή (3/3) για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

    Βυζάντιο Κοκ.-Προσοτσάνη 3-1

    Έβρος Σουφλίου-ΠΑΟ Κοσμίου 1-0

    Ολ. Ροδόπολης-Άρης Ακροποτάμου 1-2

    Αναγέννηση Σερρών-Ορφέας Ελευθ. 1-0

    Δόξα Πετρούσας-Μ.Α. Ν. Ζίχνης 2-0

     

    Η βαθμολογία

    1. Άρης Ακροποτάμου (22-14) 31

    2. Δόξα Πετρούσας (26-16) 30

    3. Έβρος Σουφλίου (22-15) 29

    4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (26-19) 27

    5. ΠΑΟ Κοσμίου (27-25) 25

    6. Ορφέας Ελευθεορούπολης (18-17) 25

    7. Προσοτσάνη (24-23) 22

    8. Αναγέννηση Σερρών (21-25) 17

    9. Μ.Α. Νέας Ζίχνης (15-24) 12

    10. Ολυμπιακός Ροδόπολης (10-33) 8

     

    Η επόμενη 17η αγωνιστική

    Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 17η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Ορφέας Ελευθ.-Ολ. Ροδόπολης

    ΠΑΟ Κοσμίου-Βυζάντιο Κοκ.

    Έβρος Σουφλίου-Δόξα Πετρούσας

    Προσοτσάνη-Αναγέννηση Σερρών

    Άρης Ακροποτάμου-Μ.Α. Ν. Ζίχνης

     

     

    Comments are closed.