Bookmarks


    Οι παίκτες του προπονητή Άγγελου Κορωνιού δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί και η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δικαιολογημένα γνώρισε την ήττα στη Βουλγαρία από τη Ρίλσκι με σκορ (100-71). Και αυτό γιατί οι παίκτες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν κατά διαστήματα δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εκτός έδρας αναμέτρησης στην έδρα της Ρίλσκι η οποία έπαιξε μπάσκετ αξιώσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δικαιολογημένα πανηγύρισε στο τέλος μία άνετη επικράτηση.

     

    Η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας βρέθηκε στο -21 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (52-31), με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε μία τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους σταθερά να κρατάνε μία σημαντική διαφορά. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Ρίλσκι αναδείχθηκε ο Μπράνκο Μίρκοβιτς με 29 πόντους, ενώ από την ελληνική ομάδα ο Στιβ Πάνος είχε 16 πόντους και ο Δημήτρης Καλαμπάκας 14. Ακόμα κι έτσι, πάντως, η Καβαλιώτικη ΚΑΕ προκρίθηκε στο «Top 16», έχοντας δύο νίκες (στην έδρα τους) και ισάριθμες ήττες (εκτός). Ισοβάθμησαν με την Κοζούφ από την ΠΓΔΜ, απέναντι στην οποία είχαν πλεονέκτημα από τη διαφορά στα μεταξύ τους ματς.

     

    Δεκάλεπτα: 30-23, 52-31, 85-55, 100-71.

    Ρίλσκι Σπόρτιστ: Σμιθ 25 (7), Γκέριν, Βαρντάροφ, Μίρκοβιτς 29 (6), Χρίστοφ, Γκούγκινο 9, Βακλίνοφ 7, Ιβάνον 3, Γκεοργκίεφ 3 (1), Ζαχαρίεφ 13 (2), Κίροβ 5 (1), Ντουμπρί 6.
    Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Πάνος 16 , Αράπης 2, Καλαμπάκας 14 (1), Μανωλόπουλος 8, Στυλιανού 3 , Στεφανίδης 1, Βελισσαρίου 7 , Μίτροβιτς 8 (2), Γκαγκαλούδης 6 (1), Κρστέβσκι, Κόλεμαν 1, Ατσάρα 5.

     

    Οδεύει στο να λύσει τη συνεργασία του ο Γ. Γκαγκαλούδης

    Ο έμπειρος γκαρντ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Γκαγκαλούδης οδεύει στο να λύσει τη συνεργασία του με του Καβαλιώτικη ΚΑΕ, μετά τη βαριά ήττα της ομάδας από τη Ρίλσκι Σπόρτιστ με σκορ (100-71) για τη Βαλκανική Λίγκα. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Γκαγκαλούδης φαίνεται ότι αποτελεί παρελθόν από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με κάποια σενάρια, αυτός μπορεί να είναι στην Τουρκία ή το Ιράν, ενώ φήμες θέλουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έχει προσεγγίσει τον 34χρονο γκαρντ για να τον πάρει στη γαλλική Λιμόζ. Την ίδια ώρα ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και Γιάννης Γκαγκαλούδης «χώρισαν τους δρόμους τους» ενώ από την πλευρά του το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ανακοίνωση γύρω από το θέμα αυτό.

    Comments are closed.