Bookmarks

     

    Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έγινε γνωστό ότι μετά από απόφαση της Επιτροπής πρωταθλημάτων υποδομής κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποίησε, αναβάλλονται όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν για το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Ιανουαρίου όπως επίσης και εκείνες οι οποίες επρόκειτο να διεξαχθούν την Τετάρτη 23 του ίδιου μήνα. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες προς αποφυγή ταλαιπωρίας των αποστολών όλων των ομάδων.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και το αναλυτικό περιεχόμενό του έχει ως εξής:

     

    1. Η Επιτροπή πρωταθλημάτων υποδομής συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε η προγραμματισμένη αγωνιστική ημέρα της 19-20 Ιανουαρίου 2013 να αναβληθεί. Αντί αυτής το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2013 και την Τετάρτη 23-1-2013 να διεξαχθούν όλοι οι μη διεξαχθείς για οποιοδήποτε λόγω αγώνες για τα πρωταθλήματα (Κ13), (Κ15) και (Κ17).

     

    2. Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιανουαρίου 2013, στα ίδιο γήπεδα και τις ίδιες ώρες που αρχικά είχαν ορισθεί.

     

    3. Για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας ή τυχών απορίες σας και διευκρινήσεις, παρακαλούμε οι υπεύθυνοι των ομάδων να επικοινωνούν με την Ε.Π.Σ. Καβάλας».

     

    One Response to “Αναβάλλονται οι αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Ιανουαρίου και την Τετάρτη (23/1) της Ε.Π.Σ. Καβάλας”